Welke onderbroek jij draagt laat zien wat voor type vrouw jij bent

Bam. Dat wist je niet hè, dat je aan je onderbroek kan aflezen wat voor type vrouw je bent! Is voor mij ook nieuw hoor, deze informatie, maar so far so good. Ik heb namelijk de test al gedaan en ik kan je verklappen… mijn type onderbroek klopt wel met mijn karaktertrekjes!

Nu ben ik uiteraard ook benieuwd of dat dit ‘onderbroeken-onderzoek’ ook voor jou klopt. Wil je ons dat laten weten?

type onderbroek

Lees ook: zo’n foute onderbroek, heb jij die ook?

De 4 type onderbroeken van deze test:

1. Katoenen hipster

Je bent enorm humoristisch en lachen gaat bij jou voor alles. Je houdt van het leven, ziet overal de lol van in en bent bovenal een fijne vriendin die niet lomp uit de hoek komt maar zachtaardig zegt waar het op staat.

2. De String

Je bent een mega ambitieus type als je graag een string draagt. Of dat het nu op persoonlijk vlak of zakelijk vlak is, de ambitie straalt van je af. Je bent niet van de omwegen en gaat recht op je doel af, want via via kost tenslotte alleen maar extra tijd en is zinloos. Wél voel jij een enorme liefde voor je familie en vrienden, ze kunnen altijd van je op aan in tijden van nood.

3. De onderbroek met tekst erop

Jij bent het meisje onder de vrouwen, schattig en nogal van de muziek. Een echte radioluisteraar die veel nummers uit haar hoofd kent en meezingt. Bovendien een heuse dierenvriend.

4. De boxers

Draag jij het liefste een boxer? Dan ben je positief ingesteld en de knuffelbeer onder je vriendinnen. Omgaan met geld is voor jou geen probleem, daar ben je goed in, omgaan met tijd is een beetje lastiger voor je. Je komt nogal snel te laat 😉 .

Lees ook: taboe op sexy lingerie

Een ander type onderbroek dan de bovenstaande?

Uiteraard zijn met de bovenstaande 4 types nog niet alle type ondergoed ‘gedekt. Kan jij je niet vinden in het dragen van een van deze type onderbroeken, dan zegt ook dat wat over jou!

Je bent dan namelijk niet van plan om mee te doen aan welke modegril dan ook. Jij draagt wat je comfortabel vindt en daarmee basta! Daarnaast ben je een beetje dromerig en vraag je je wel eens af of je in de juiste tijd geboren bent.

En nu jij 😉 !

En, heb jij een match met het type onderbroek wat je draagt en hetgeen er bij beschreven staat? Deel je resultaat hieronder, wij zijn nieuwsgierig!

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

4 gedachten over “Welke onderbroek jij draagt laat zien wat voor type vrouw jij bent”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven