Uit je comfortzone

Het begon zo goed in maart. De vogels waren weer aan het  fluiten in de vroege morgen, heerlijk weertje, tijd voor terrassen en vrolijke, kleurige voorjaarsmode. Nu hangen mijn nieuw aangeschafte kleding vrolijk naast elkaar aan mijn kledingrek; knalrood gezellig langs diverse gele outfits en een enkel groen stuk. Ik had me deze keer voorgenomen kleurrijk voor de dag te komen en het stemmig zwart en bruin te negeren.

Dat is aardig gelukt kan ik zeggen. Uit je comfortzone komen wat betreft kleding is niet gemakkelijk. Al te snel heb ik de neiging  weer terug te vallen  in oude vertrouwde kleuren waarin ik me veilig waan. Vooral niet opvallen! Sinds een jaar loop ik al  in wit en nu dus ook in rood, geel en groen. Behoorlijk uit mijn comfortzone, kan ik je vertellen en behoorlijk opvallend. En het voelt goed!

Het in de wereld zetten van haar armbandenlijn was voor Inside Out Bracelet ook een flinke stap uit haar comfortzone. Allemaal nieuwe dingen doen, verkoopplaatsen zoeken, reclame maken, over haar filosofie erachter praten. Het bedenken is een ding, maar ze aan de man brengen is haar grootste uitdaging. En dat is precies wat ze bedoelt met de Inside out Bracelets: Uit je comfortzone durven te komen en die dingen aan te pakken waar je eigenlijk bang voor bent.

En zij zou ze niet durven te verkopen als ze zelf niet het goede voorbeeld geeft. Alles wat ze uitdraagt wil ze zelf ook doen of gedaan hebben. Dus daagt ze iedereen deze zomer uit om uit je comfortzone te stappen, met knallende kleuren of met een gloednieuwe Inside Out Bracelet.

Op een fantastische zomer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven