Uitjes met kinderen; de leukste tips om er met je kinderen op uit te gaan

Leuke uitjes met kinderen maken – wij noemen het hier Making Memories- ik kan daar zo enorm van genieten! Soms een weekendje thuis blijven tussendoor is óók lekker natuurlijk, maar leuke uitjes met kinderen ondernemen of naar een leuke buitenspeeltuin vind ik eigenlijk het tofste van alles. Die lachende smoeltjes, opgewonden stemmetjes en uitgeputte lijven op de terugweg in de auto geeft een totaal gevoel van tevredenheid. Ga jij er ook graag op uit met kinderen, check dan onderstaande tips met uitjes. Er staat ongetwijfeld nog wel een uitje tussen wat je nog niet kent!

uitjes met kinderen

We nemen je mee in uitjes met kinderen in onderstaande categorieën:

  1. Er op uit in de natuur
  2. De leukste musea met kinderen bekijken
  3. Er op uit met je kids naar een pretpark
  4. Naar de dierentuin
  5. Uitjes met kinderen voor regenachtige dagen
  6. Er op uit met je kinderen bij mooi weer
  7. Leerzame uitjes
  8. De leukste speeltuinen

Wat voor soort uitjes met kinderen doen jullie graag? Ben je meer een natuur mens, of vind jij het heerlijk om met je kinderen de musea te bezoeken? Uiteraard worden die van ons blij van een pretpark, maar gelukkig beleven ze ook veel plezier aan de natuur, speeltuinen en ook het Zuiderzeemuseum was hier bijvoorbeeld een grote hit. Heb je nog aanvullingen om met de kinderen uitjes te doen? Laat het zeker even weten!

Wil je graag leuke dingen doen maar heb je geen zin om er op uit te gaan? Ook daar hebben we genoeg ideeën over! Een heel aantal van deze uitjes met kinderen hebben we zelf ook al gedaan, maar nog niet allemaal hoor. Ook voor ons valt er nog genoeg te ontdekken.

Heb jij nog leuke tips voor ons om er met de kinderen op uit te gaan? Schroom niet om dat uitje door te geven. Des te meer ervaringen we kunnen delen des te beter voor iedereen, nietwaar?

Scroll naar boven