Uniek kunstwerkje als halshanger

De glashangers van Murano zijn ware kunstwerkjes. Hang ze met een kleur naar keuze wisselketting om je hals en je hebt een prachtig sieraad. De finishing touch bij elke outfit. 

Handgemaakte glashangers

De glashangers van Murano zijn handgemaakt in Italië. Dat maakt ze zo bijzonder. In Italië beheersen ze nog het vakmanschap van het glasblazen volgens de ambachtelijke  Murano technieken. Het maakt elke hanger uniek. Met zo een prachtig stukje handwerk om je hals oogt een ieder veel bewondering.

Ketting in alle kleuren

Een ketting is leuk. Zeker met zo’n mooie hanger. Het fleurt je outfit op. Het is ideaal als je bij elke outfit een bijpassende ketting kunt dragen. Dat kan met de spangketting, een wisselketting, die in alle kleuren te verkrijgen is. Combineer de Murano glashanger elke dag met een of twee spangkettingen in een nieuwe kleur, en je hebt telkens een nieuwe modieuze look.

Ornarejewels.com

Ornarejewels.com biedt deze unieke glashangers in vele kleurvariaties aan. Ook de spangketting heeft zij in diverse kleuren op voorraad. Er kan naar hartelust gecombineerd worden! Daarbij is dit prachtige, unieke sieraad ook nog zeer betaalbaar. Een Murano glashanger inclusief spangketting kost € 7,00. Een Murano glashanger zonder ketting kost € 5,95. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een leren ketting of een gekleurd koord. Net wat helemaal past bij jouw stijl!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven