Unieke, door kunstenaars beschilderde, kleding

Indygo Artwear is een bijzonder merk uit Zuid Afrika. Sinds 1992 verft Elana vd Walt kledingstukken. Wat begon als het versieren van de T-shirts van haar dochters is nu uitgegroeid tot een  unieke internationale onderneming.

De “kunstenaars” beschilderen alle canvassen met de hand. Er wordt dus niet gewerkt met rollen geprinte stof. Dit maakt Indygo Artwear uniek in deze industrie, Dit handelsmerk, het handgeschilderde aspect, is natuurlijk een arbeidsintensief proces. Wat ten goede komt aan de werkgelegenheid in Kaapstad. Alle artiesten worden opgeleid in de Indygo fabriek aan de voet van de Tafelberg in Kaapstad.

Elk kledingstuk is een uniek stukje kunst, omdat elke kunstenaar zijn eigen stijl heeft!! De kleding heeft een tijdloze artistieke uitstraling en  de styling is uiterst comfortabel en draagbaar  in voornamelijk  puur katoen. Geen knopen, ritsen en drukkers. Daarnaast valt het gemak in onderhoud en de duurzaamheid op.  Alle kledingstukken ondergaan een speciale behandeling, zodat de kleuren goed blijven in de was.

Quote van Indygo zelf is: Als onze kleuren vervagen, dan vervaagt ons bedrijf!!

De collectie van Indygo Artwear bestaat uit unieke kleurrijke meisjeskleding. Veel jurken en sets van tops met stretch jeans of leggings. Het komende winterseizoen zullen ook losse shirts en leggings worden aangeboden. De prints worden nooit herhaald en alle artikelen worden in beperkte hoeveelheden geproduceerd, zodat een Indygo aankoop een echte unieke aankoop is!

Deze zomer zijn de items van de collectie naast kleurrijk ook vooral stoer in wit en zwart of met een strand/surf look! Maar ook feestelijk met zogenaamde petal dress, een jurk met tule en bloemen.

Bij Iki Dress is Indygo Artwear te verkrijgen in de maten 92-152.

Nu voor de MamsatWork lezeressen een leuke aanbieding!

Bestel Indygo Artwear of een van de andere unieke merken bij Iki Dress met de code : indygo en ontvang 10% korting op uw bestelling. Geldig t/m 15 juli.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven