Stel je eigen sieraad samen

Canoodle Jewels is een compleet nieuw sieradenmerk met een bijzonder collectie. Alle sieraden worden helemaal met de hand gemaakt van sterling zilver of zilverklei. Canoodle Jewels verkoopt armbanden, kettingen en verschillende soorten bedels om aan deze armbanden en kettingen te hangen. Zo kun je jouw eigen sieraad samenstellen.

Leuk en bijzonder voor mams: een zilveren bedel van Canoodle Jewels met de vingerafdruk, hand- of voetafdruk of tekening van je eigen kind! De bedels met de namen Fingerprints, Hands & Feet en Doodles zijn ‘one of a kind’,  er is er niet 1 hetzelfde, èn ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen: hart, ovaal, vierkant of rond.

Grappig is dat je bij de ‘hands & feet’  bedel en de ‘Doodles’ bedel een losse stempel kunt bestellen. Je krijgt dan de afdruk die je op de bedel laat plaatsen ook nog als stempel toegestuurd. Leuk om saaie briefjes, uitnodigingen, je papieren agenda etc. mee op te vrolijken.

Bestel je vóór 30 mei 2012 een FINGERPRINTS, HANDS & FEET of DOODLES bedel dan krijg je er een gratis zilveren RIGMAROLE armbandje 3mm bij! Vermeld bij je bestelling de volgende actiecode: MAMSATWORK30

Leuk om te weten

Canoodle betekent ‘ to love & hug’ oftewel liefkozen. Een toepasselijke naam aangezien alle sieraden met veel liefde gemaakt worden en Canoodle Jewels hoopt dat haar klanten  ze ook met liefde zullen dragen

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top