Usem visitekaartjes: jouw persoonlijke visitekaartje in unieke stijl

Veel mama’s onder ons die een eigen bedrijf hebben, maken gebruik van visitekaartjes. Het liefst wil je iets opvallends, net even anders dan anders. Maar wel persoonlijk. En als je dan kaartjes hebt, wil je er soms iets bij kunnen schrijven. Gijs de Werker heeft daar wat leuks voor bedacht: usem notitiekaartjes.

Het zijn notitiekaartjes die je zélf omtovert tot visitekaartjes. Dat geeft een heel persoonlijk effect. Hoeveel van die standaard kaartjes heb jij al in je papierversnipperaar gegooid? Dat zou bij deze kunstwerkjes dus gewoon zonde zijn. En dat is nou precies het beoogde effect van Usem.

Lees ook: Van je passie je werk maken: zie kansen in plaats van problemen

Een écht eigen kaartje

Zijn idee ontstond toen hij zelf nieuwe visitekaartjes nodig had. “Ik wilde eens iets anders proberen dan het geëigende werk. Mijn denken hierover spoelde uiteindelijk aan bij het idee om mooie blanco kaartjes te kopen en deze handgeschreven de mijne te maken. Ik kon die dingen echter nergens vinden!”

Gijs ontwierp vervolgens zelf de usem kaartjes. Dat leverde een zoektocht op naar het allerbeste papier. Papier dat bovendien rekening houdt met de wereld om ons heen. Hij ontwierp diverse modellen (wel van hetzelfde formaat), zodat je ze voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. Als persoonlijk geschreven visitekaartje, memokaartje of afsprakenkaartje. Zoals Gijs zegt: “Laat je verleiden door de lijntjes en de vlakken; schrijf, teken, kleur, krabbel, vouw, geef ze weg, hou ze vast, voel… gebruik ze: usem!”

A personal touch

Hoewel we leven in een digitale wereld, zijn visitekaartjes nog steeds niet weg te denken. Je visitekaartje is een eerste uitnodiging naar jouw bedrijf of website. Zorg daarom voor een visitekaartje dat opvalt. Maar dat ook weergeeft wat jouw bedrijf voorstelt. Dat is immers wat je doet als je je visitekaartje geeft: jezelf even voorstellen. Spreekt de stijl van Usem jou wel aan? Check dan even de website wat de mogelijkheden zijn! Enne, klik ons niet te snel weg… Want wij mogen namelijk 3 sets Usem visitekaartjes weggeven.

Usem visitekaartjes winnen?

Wil jij de kaartjes uitproberen? Gijs geeft 3 x 2 doosjes weg. Vertel ons hoeveel verschillende modellen van de usem kaartjes hij heeft ontworpen en maak kans op zo’n handig setje.

  • Stuur ons een mail waarin je het antwoord op de vraag zet
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van MamsatWork
  • like onze facebookpagina (als je gebruik maakt van FB).

Deze winactie loopt tot en met 2 maart. Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaars hebben van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Een CV dat jou verkoopt? Styling tips voor je CV

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven