UV zwemkleding voor kinderen: hot or not (maar in ieder geval veilig)

Ken jij het al, uv zwemkleding? De beschermende swimwear is er nu ook voor kids. En eerlijk is eerlijk: UV zwemkleding voor kinderen, dat is geen overbodige luxe. Uren lang houden ze het vol op het strand. Want tsja, time flies when your have fun. Maar al die tijd in de zon, dat is natuurlijk niet best voor dat gevoelige kinderhuidje.

Lees ook: Natuurlijke zonnebrand: deze producten zijn dubbel veilig

Kleine zonnestraaltjes

uv zwemkledingEerlijk is eerlijk… ik ben niet zo’n smeer-mama. Maar ik ben ook geen zon-mama, dat scheelt. Zelden of nooit lig ik in de zon te bakken. Vroeger wel hoor, maar tegenwoordig vind ik er niets meer aan. Warm. Klef. Vochtig. Maarja die kindjes hè… met lekker weer zijn ze gelukkig graag buiten, en zodra er water in de buurt is helemaal. Niet bij weg te slaan!

En mama? Als het even mee-zit dan heb ik eraan gedacht om wat te smeren mee te nemen. Maar dan ook eigenlijk alleen maar als we ergens naartoe gaan. Rondom huis smeerde ik nog braaf toen ze als baby in het gras lagen te spartelen, maar sinds dat ze met een duidelijke mening (ja, ook die van 5) in en uit rennen schiet dat er wel eens bij een. Dom. Niet voor niets word je regelmatig gewaarschuwd via de media.

Huidkanker is namelijk in 90% van de gevallen een rechtstreeks gevolg van teveel uv. En te weinig smeren. Want je gaat natuurlijk niet van top tot teen in de uv kleding, wel? mijn eerste gedachte is eigenlijk tot nu toe geweest… ze gaan he-le-maal niet in uv kleding. Want uv-werend is saai. Duf. Maar intussen heb ik gezien dat dat beeld wat ik heb helemaal niet meer klopt. Tegenwoordig heb je de leukste UV zwemkleding voor kinderen. En die scoor je bij swimwear webshop UV Fashions.

UV zwemkleding voor kinderen

uv zwemkleding jongensUV zwemkleding voor kinderen of uv werende kleding is van groot belang. Wist je dat hun huidcellen extra kwetsbaar zijn? Je zou misschien denken dat zij er niet zo’n risico in lopen omdat hun huidcellen nog snel vernieuwen, maar juist dat kan ook een gevaar zijn! Soms is de huid nog niet volledig hersteld, en als dan de celdeling al start, dan delen ook de beschadigde cellen. Dat betekent dat er cellen met ‘littekens’ vermenigvuldigd worden en dat de kans op huidkanker op latere leeftijd toeneemt. Reden genoeg dus om -als mama of als papa- je kroost zorgvuldig te pamperen als het gaat om smeren en uv kleding.

Winnen?

uv kledingWij mogen van UV Fashions 3 tegoedbonnen  à € 39,95 verloten!

Check maar eens snel hun website en zie hoe ‘hot’ de uv werende kleding tegenwoordig is. Van uv zwemkleding voor kinderen tot uv jurkjes, hoedjes, shirts en nog veel meer. Check gelijk ook even de dames hoek… ook die is leuk! Geef antwoord op onze vraag en maak kans op zo’n setje uv werende zwemkleding 🙂 .

De winactie loopt tot 31 juli.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Zwemmen in eigen tuin: ’n opblaasbaar, of toch maar een frame zwembad?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven