Simon, vader van vier, also known as FOD deelt zijn leven op IG

Simon, also known as FOD, zo predikt zijn Instagram account bij zijn stukje biografie. Klinkt een stuk gelikter dan wat er bij mij staat, geen wonder dat hij zoveel volgers heeft 😉 . Simon is dus vader van vier dochters. Een meisje van 10, eentje van 6 en een baby-tweeling.

Vader van vier dochters en Instagram hottie

Simon is -volgens eigen zeggen- werkend in de ‘FOD industry’ en weet hilarische stukjes te typen bij de foto’s die hij dagelijks post. Hij geeft daarmee een kijkje in zijn leven als vader van vier dochters. Met als doel: no picture perfect, maar het neerzetten van het ‘echte leven’. Er worden geen foto’s opnieuw geschoten en geen foto’s ge-edit. What you see is what you get. Hé, dat klinkt bekend!

Nu moet ik zeggen… er is niets mis met wat je ziet. Niet alleen Simon zelf, maar ook de rest van zijn gezin zijn prima blikvangers.

Herkenbaarheid ten top

Wat de massa het meest aanspreekt is uiteraard de herkenbaarheid van al dit materiaal. Wie kent het niet… te vroeg wakker gemaakt worden op een weekend ochtend. Uit een coma ontwakend erachter komen dat je bed al overgenomen is door je kinderen en dat je zelf nog ongeveer 10 centimeter ter beschikking hebt.

Ook leuk: met de kleintjes spelen terwijl je -de avond ervoor- erg veel geld en tijd hebt geïnvesteerd in de hoofdpijn die je nu hebt 😉 . Haha, deze vader van vier dochters laat precies zien hoe het leven met kleintjes aanvoelt nadat je een avondje voor jezelf hebt gehad. Met vrienden.

Lees ook: moeders met vier kinderen, ik heb volop respect!

Niet alleen vader van vier dochters, maar…

Afijn, naast vader van vier is hij ook taxichauffeur, zweminstructeur, kok, leraar, assistent, schoonmaker, etcetera. Klinkt bekend? Een volledig normaal gezinshuishouden alhoewel misschien deze vader er iets meer van lijkt mee te maken dan de vader die normaal gesproken aan het werk is overdag.

Alhoewel ik ergens in zijn posts heb gelezen dat hij (ook) directeur is van een consultantsbedrijf lijkt het erop dat zijn Instagram account hem meer brengt dan alleen maar het delen van zijn dagelijkse bezigheden. Duidelijk is dat de zakelijke markt hem ook heeft gevonden als het over samenwerkingen gaat. Maar zelfs de samenwerkingen zet hij op een leuke manier neer. Ik ben fan 😉 .

Rake opmerkingen

Buiten het feit dat hij geinig is heeft hij ook regelmatig rake opmerkingen *vanavond weer aan het voorlezen gaat* #dothevoices

Nog eentje dan!  Voor mijn eigen herkenbaarheid was deze ook wel leuk. Een filmpje waarin hij zijn dochter een beetje voor de gek houdt met het slijm wat ze wil maken. Je wilt niet weten hoeveel filmpjes er hier dagelijks voorbij komen met slijm wat gemaakt moet worden. Volgens Lotte dan hè. Ik probeer angstvallig de hoeveelheden te beperken, zeker aangezien het tot nu toe van de 2 keer dat we het geprobeerd hebben ook 2 keer mislukt is 😛 .

Op zoek naar een stukje entertainment? Volg deze vader van vier zou ik zeggen 😉 .

Lees ook: wat gebeurt er als je niet duidelijk bent tegen de schoonmaakster in huis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven