Vaderdag cadeau tips voor de praktische papa

Je hebt hem vast al in je agenda staan: 19 juni is het weer Vaderdag! En waar het ieder jaar een hele uitdaging is om je moeder weer met een origineel cadeautje te verrassen, is dat voor vaders misschien nog wel lastiger. Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar voor mijn moeder kan ik altijd nog wel wat bedenken waar ze heel gelukkig van wordt. Hoe klein of onzinnig ook! Dat geldt helaas niet voor mijn vader. Ook hij hoeft echt geen grote cadeaus, maar hij wil wél graag dat het vooral iets praktisch is. Als iets geen functie heeft (of in ieder geval geen waar mijn vader wat aan heeft) dan hoef ik er echt niet mee aan te komen. En aangezien mijn vader de afgelopen jaren druk bezig is geweest alles te verzamelen wat hij wél enigszins kan gebruiken, wordt het voor mij nu erg lastig om hem nog blij te maken. Wat is dat toch met mannen? 😉 . Heb jij ook een papa die van praktisch houdt, neem dan onze vaderdag cadeau tips even door. Dat scheelt je weer een hoop zoekwerk, ook lekker praktisch toch? 😉

Praktische papa’s: hoe maak je ze nog blij?

vaderdag cadeau tips

Praktische vaders kunnen dan best kritisch zijn, eigenlijk zijn ze ook heel gemakkelijk te verrassen. Zeker als je over de juiste vaderdag cadeau tips beschikt 😉 . Praktische papa’s kunnen namelijk heel veel wel gebruiken – als het maar nuttig is hé. Gelukkig kan je het begrip nuttig zo breed trekken als je wilt. Bijvoorbeeld: je vader is dol op tuinieren. Dan heeft hij waarschijnlijk al ieder mogelijk schepje en harkje in de schuur liggen. In dat geval is het een kwestie van iets verder kijken dan je neus lang is. Heb je al eens aan een klikosticker gedacht? Met de stickers van Coverart verander je in een handomdraai je groene, zwarte of blauwe kliko in een plaatje (of beter nog, leuk al die lelijke bakken in één keer op!). Speciaal voor papa kies je natuurlijk een stoer design waarbij het erop lijkt alsof hij altijd zijn houtvoorraad op peil heeft. Over het nuttige met het aangename verenigen gesproken… 😉 .

vaderdag cadeau tips

Voor papa’s die nog in de luiers zitten hebben we ook een super praktisch cadeau. En ideaal voor mama’s, want paps heeft nu geen enkel excuus meer om niet met de luiertas te willen lopen, zelfs niet bij een dochtertje. Hoe stoer een mannenego ook kan zijn, een tas van Nijntje om de schouder doet daar toch afbreuk aan. Gelukkig kunnen ook de stoerste papa’s de luiertassen van used2b prima hebben! Stuk voor stuk zijn ze gemaakt van hergebruikte materialen zoals bijvoorbeeld cementzakken. En recyclen is vast iets nuttigs waar praktische papa’s ook heel blij van worden.

vaderdag cadeau tips flessen

Ook een heel bruikbaar cadeautje zijn de stylish waterflessen en andere drinkflessen van Greenjump. Is jullie papa ook zo’n harde werker? Met een mooie waterfles heeft paps altijd zijn eigen dorstlesser in de buurt en kan hij uren doorgaan met klussen (wij dames weten vast nog wel iets wat gemaakt moet worden). Of gun hem zijn eigen sportmomentje met dito fles om de broodnodige calorieën op ‘de Day after’ te verbranden.

vaderdag cadeau tips bierhouder

Beschikken jullie over een vader die niet alleen van praktisch en nuttig houdt, maar ook nog eens heel handig is, dan hebben we echt een ideaal cadeautje voor je gevonden. Als paps tenminste ook van biertjes houdt maar die kans lijkt ons behoorlijk groot 😉 . Deze bierhouder van Radbag kan hij gewoon aan zijn broekriem houden, zodat hij tussen het drinken door zijn handen vrijhoudt voor zaag en hamer. Komt papa in aanmerking voor het programma “Help, mijn man is klusser!”, dan raden we aan er toch een flesje ranja in te doen.

Vaderdag cadeau tips die de meest praktische papa tot rust brengen

vaderdag cadeau tips hangmat

Zelfs de meest actieve en praktische papa heeft af en toe een beetje ontspanning nodig. Daar is dit cadeau i-de-aal voor, ook voor de rest van het gezin! En eigenlijk ook best praktisch, want je kan er met zijn tweeën in… Over goede vaderdag cadeau tips gesproken 😉 . We hebben het over de tweepersoons hangmat van More Than Hip. Gemaakt van duurzaam materiaal en het product van eerlijke handel:  voor een heerlijk onbezorgd vaderdag gevoel dus…. als dochterlief er niet in ligt tenminste.

vaderdag cadeau tips poster

Last but not least in ons lijstje vaderdag cadeau tips iets dat eigenlijk helemaal niet praktisch is, maar zo leuk dat ie niet mocht ontbreken. Met de poster van Printcandy met stijlvolle snor, papa’s naam en natuurlijk de namen van de kids heb je binnen no time een wel heel persoonlijk en leuk vaderdagcadeau. En hoewel het misschien niet zo nuttig is, zal het gegarandeerd bij de meest praktisch ingestelde papa een grote glimlach op zijn gezicht toveren!

Zo! Als je nu nog geen leuk vaderdag kado weet uit te kiezen met deze hele stapel tips, dan weet ik het ook niet meer… maar mocht je nog twijfelen… we zijn er nog niet over uitgeblogt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven