Vaderdag cadeau top 10; dit zijn toffe cadeautjes voor papa!

Inmiddels heb ik al heel wat vaderdag momenten achter de rug. Met mijn eigen vader natuurlijk, waar ik een paar jaar geleden helaas afscheid van heb moeten nemen. Maar ook met Frank heb ik al heel wat vaderdagen achter de rug. Onze oudste wordt dit jaar 17, dus tel maar uit 😉 . En op een of andere manier ben je als moeder toch altijd de drijvende kracht achter de vaderdag cadeaus. Niet? Vandaar dat ik best wel wat ideeën heb opgedaan in de afgelopen jaren. Een mooi moment voor een vaderdag cadeau top 10. Voor jou, ter inspiratie!

Vaderdag cadeau top 10; de leukste cadeautjes voor vaderdag

Zoek jij je ook altijd een ongeluk voor leuke vaderdag cadeaus? Ik vind het niet altijd even makkelijk moet ik zeggen. Frank heeft wensen genoeg, maar die zijn niet altijd even betaalbaar. Leuk om voor te sparen, maar niet te doen voor onze kinderen. En of je nu voor vaderdag wilt knutselen of liever een cadeautje koopt, een vaderdag cadeau top 10 komt ieder jaar opnieuw weer van pas. Dus hier komt hij.

vaderdag cadeau sieraad, top 10 cadeau voor papa

1. Vaderdag cadeau sieraad

Misschien is een sieraad als vaderdag cadeau niet voor iedere vader geschikt, maar hier weet ik dat dit cadeautje wel in gaat slaan. Bij Kaya sieraden vond ik een toffe armband voor heren. Nu hebben ze nog veel meer moois hoor, dus is jouw partner niet into de armbanden, no worries. Keuze genoeg hier voor een cadeau voor vader. Frank heeft al iets soortgelijks, maar dan zonder de bedels eraan. En net die bedeltjes maken het juist zo’n bijzonder cadeau vind ik, top 10 waardig als je het mij vraagt, zeker voor vaderdag.

Is jouw vader niet zo van sieraden als armbanden en ringen? Dan nog kan je hem verrassen met een sieraad voor vaderdag. Want wat denk je bijvoorbeeld van deze manchetknopen die gegraveerd zijn. Niet alleen heel mooi, maar ook classy en eigenlijk vet stoer!

bzelf nier maken; tip in vaderdag cadeau top 10
je bier bij de bbq om je middel bewaren met deze bierhouder

2. Vaderdag cadeau bier, niet te missen in de top 10

De meeste papa’s worden best blij van een biertje (voor zover ik weet). Nu kan je natuurlijk bij de plaatselijke slijterij wat biertjes kopen, of een bierpakket. Maar dit cadeau voor vaderdag is een echte top 10 hit volgens mij. Zelf bier maken! Dat is weer eens wat anders dan al gebottelde biertjes openmaken en opdrinken, toch? De kinderen vonden zo’n zelf-maak-bier-cadeau ook een origineel idee, dus deze ligt hier inmiddels te wachten totdat het vaderdag is. Ook een leuk bierpakket of bier-accessoire kopen voor vaderdag? Hier vond ik allerlei bier-cadeaus.

Ook heel gaaf is trouwens bovenstaande bier houder, handig voor bij de bbq!

cote de boeuf bbq

3. Een bbq voor vaderdag kopen? Ga voor een Kamado!

Een veel gehoord vaderdag cadeau is een bbq voor vaderdag. Papa’s houden van bbq-en toch? Maar wil je je man (of vader) écht een plezier doen, ga dan eens kijken voor een Kamado. De Kamado is een verzamelnaam voor bbq’s zoals de Green Egg, the Black Basterd, de Kamado Joe en ga zo maar door. Wij hebben zelf inmiddels al jaren een (kleine) Black Basterd en het is een van de betere cadeaus om te geven én te krijgen.

Zeker vanuit je eigen perspectief is zo’n bbq top op te geven voor vaderdag. Je maakt niet alleen je partner blij, maar je toekomst beloofd een stuk rooskleuriger te worden op kookgebied. Je kan écht waanzinnig lekkere recepten maken op de bbq en in de meeste gevallen zal je man het klaarmaken. Hoef jij lekker een keertje niet te koken. Zo maakte Frank bij ons bijvoorbeeld een heerlijke Cote de Boeuf. Echt te lekker!

Ook een leuke vaderdag cadeau tip is trouwens de OFYR Tabl’O tafelbarbecue.

vaderdag cadeau top 10 tips

4. Lekker zuiver water met een bubbeltje als top 10 vaderdag cadeau

Nog zo’n gadget die we al jaren in huis hebben en die nog steeds veelvuldig gebruikt wordt. Onze sodastream! Een apparaat waarmee je van gewoon kraanwater sprankelend water met een bubbetlje kan maken. Super handig omdat je hier (met wat siroopflesjes in de aanslag) iedere willekeurige frisdrank kan maken. Je hoeft dus geen frisdrank meer in huis te halen, zit nooit zonder een bubbeltje, je bent een stuk goedkoper uit én je zorgt voor veel minder plastic verbruik.

Een win-win-win situatie dus.

Meer informatie over een sodastream lees je in onze sodastream review. Je koopt ze onder andere bij Coolblue of Bol.com

5. Muziek, muziek en nog eens muziek

Is je vader (of man als je het voor je kinderen regels) muziekliefhebber? Dan doe je hem waarschijnlijk geen groter plezier dan met bijvoorbeeld een gave Sonos voor in huis. Hier staat er altijd wel een Sonos gadget op de wishlist, want iedere kamer moet immers van muziek voorzien zijn als het aan de man des huizes ligt 😉 . En als alle kamers voorzien zijn, dan is er vast nog wel wat anders van Sonos dat zijn interesse heeft. Ik kan me niet voorstellen dat Frank hierin een uitzondering is op alle mannen, dus vandaar dat ook deze in de top 10 mag als toffe vaderdag cadeau tip.

vaderdag cadeau tip, mix on the go

6. Super tof voor de kantoordagen van papa

Velen van ons zijn gewend dat we de afgelopen maanden veel thuis konden werken. Inmiddels zijn er steeds meer mensen die hun kantoorplek weer op moeten zoeken. Ook Frank gaat weer drie dagen in de week naar kantoor. En stiekem vind ik dat best ongezellig. Samen aan één bureau werken in mijn kantoor ging namelijk prima. En zo was er ook eens iemand die voor mij koffie zette in plaats van dat ik steeds voor mijn eigen koffie moet zorgen, haha.

Afijn, drie dagen op kantoor en twee dagen thuis is ook tof natuurlijk. Maar hij mist wel op een aantal dagen mijn overheerlijke smoothies. Daar heb ik echter wat op gevonden met deze fijne Mix on the Go van WMF! Een slim vaderdag cadeau in deze top 10! Met deze mini blender kan Frank nu zijn fruit meenemen naar het werk en daar in een handomdraai een smoothie maken. Als de Mix on the Go volledig opgeladen is kan hij een paar keer mengen op zijn accu. Hij neemt hem zelfs wel eens leeg mee naar kantoor. Dan stopt hij er in de kantine op zijn werk wat fruit in en een bakje yoghurt en mixed zo zijn eigen gezonde smoothie in de middag. Geinig toch?

Je vindt deze Mix on the Go onder andere bij Bol.com.

perfecte coolbar voor mooi weer; een tafel en bar ineen waar je je drankjes koud kan bewaren en die ook nog eens verlicht is

7. Een perfecte coolbar voor in de tuin als vaderdag cadeau

Eerlijk is eerlijk, deze hebben we nog niet zelf. Maar hij lijkt me super leuk als vaderdag cadeau en stiekem zou ik hem zelf eigenlijk ook graag willen hebben. Een top 10 vaderdag cadeau dus, met een tikkie eigen belang. Want hoe handig is het om deze coolbar in je tuin te hebben staan? Je hoeft niets steeds weer naar de koelkast te lopen voor een koud (zelf gebrouwen) biertje, maar hebt alles bij de hand.

Door deze Keter coolbar staat je drank binnen handbereik en zijn ze gekoeld. Daarnaast heeft hij een gave uitstraling in je tuin als het licht aan is én kan je hem als bar gebruiken. Maar óók als bijzet tafel. Een pluim voor de topper die deze coolbar ontworpen heeft! Zou jij er jouw vader (of partner) blij mee kunnen maken? Hij is overigens in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Horl messenslijper

8. De Horl als nummer 8 vaderdag cadeau top 10 tip

Heb je mijn review over de Horl gelezen? Zo niet, dan raad ik je aan dat toch nog even te doen. Het is een ideale messenslijper waarmee iedereen messen kan slijpen. Daarnaast is het ook nog eens een gave gadget om te zien. Hij ligt iets hoger in prijs dan een gewone messenslijper dus eigenlijk gewoon een heel tof vaderdag cadeau, een welverdiend plekje in de top 10!

9. Ook zo’n gadget freak in huis? Check Airthings!

Hier in huis een man die graag álles op zijn telefoon in een app beheert. Maar dan ook echt álles! Dus dan heb ik het over alle lichten bedienen met Philips Hue, de afzuigkap automatisch aan en uit laten gaan en een alarm instellen. Maar ook onze beregening werkt via de app, onze Ring deurbel wordt hij blij van en met Airthings kan hij de luchtkwaliteit in huis checken. Dat laatste is een van zijn laatste gadgets waar hij heel blij mee is.

Zoals je ziet… keuze genoeg om je vader of partner voor vaderdag te verrassen met een gadget uit deze cadeau top 10.

kruiden multitool
citroenrasp
bieropener multitool

10. Vaderdag cadeau nummer 10; een top product voor de keukenliefhebber

Klein maar fijn, daar duiden we deze multitool mee aan en daar is niets over gelogen. Want voor iedere kookliefhebber (en ja, dus ook voor papa… als gaat het maar om de bbq) is dit een handige gadget. Een kruiden multitool die het makkelijk maakt om bijvoorbeeld de blaadjes van verse kruiden af te rissen of citroenrasp te maken. En uiteraard ook handig als bieropener, maar laten we proberen om de vaders vooral de eerste functionaliteiten van deze gadget te gebruiken!

Voor een klein prijsje een leuke keukengadget, te vinden bij Ditverzinjeniet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven