Een Vaderdagcadeau voor mijn man, maar stiekem voor mezelf

Heb jij je Vaderdagcadeau voor dit jaar al gescoord? Voor mij valt het weer niet mee om manlief ergens blij mee te maken. Niet dat het zo’n ontevreden typje is dat nergens blij van wordt hoor, dat is het probleem juist helemaal niet.

Nee, ik heb een man die van tijd tot tijd (lees: regelmatig) zichzelf eens lekker verwend met iets dat ‘ie -in ieder geval tot de volgende gadget uit komt- heel erg graag wil hebben. Zoals een smartwatch. Met als direct gevolg dat er rond Vaderdag geen wensen meer over zijn… of in ieder geval geen ‘gewone’ wensen.

Natuurlijk zou ik geen vrouw zijn als ik daar geen hele handige oplossing voor had bedacht… zijn wishlist negerend 😉 .

vaderdagcadeau
vaderdagcadeau

Manlief bezit namelijk ook een ‘mancave‘. Dat is niet zo uit de hand gelopen als het geval is in veel Australische garages: bij ons is de ‘mancave’ een muur in de tuin die helemaal is volgehangen met ijzeren platen vol stoere-mannen-uitspraken, motoren en auto’s. Tijd om daar eens een vrouwelijke touch aan te geven 😉 ! Heb ik meteen een Vaderdagcadeau te pakken waar ik zelf ook blij van word.

Mancave goes Womancave

Bij Posters.nl zit je goed voor posters (ja, echt), canvas doeken, lijsten, fotobehang, muurstickers en ga zo maar door. Ook hebben ze heel veel verschillende metalen platen met opdruk. Uiteraard is er keuze uit een hoop stoere designs die manlief geweldig zou vinden, maar die sla ik vandaag even over. Verrukt constateer ik dat er genoeg plaatjes van cupcakes en goedgevulde glazen wijn zijn om het project van manlief ook voor zijn vrouw gezellig te maken 😉 . Dat is vast niet zijn bedoeling, maar ik sla toch enthousiast aan het bestellen. Hoe meer cadeautjes met Vaderdag hoe gezelliger, toch?

vaderdagcadeau favoriet

’n Prachtig Vaderdagcadeau voor alle papa’s (en opa’s!)

Er is keuze uit talloze wandplaten (mannelijke en meer vrouwelijke designs dus) in vele verschillende maten. Ben je nou niet zo van metaal, dan kan je ook uit andere materialen kiezen. Misschien is jullie papa meer een hout type? Kies één grote blikvanger voor midden in de kamer, of hang net als wij een hele wand vol voor een speels effect.

Ben jij wel op zoek naar een echt stoer mannelijk Vaderdagcadeau dan kunnen we de klassieke reclameborden zeker aanraden – leuk voor jonge en oudere papa’s (en opa’s!) en een feest van herkenning voor aan de muur. Een plaat met een whisky- of automerk zal ongetwijfeld bij heel veel papa’s in de smaak vallen.

Hier krijgt manlief dus een paar hele andere designs als Vaderdagcadeau (taart, witte wijn en milkshakes) maar wees gerust, ook hij kent posters.nl en ik durf te wedden dat het testosterongehalte van zijn mancave vóór Vaderdag 2017 weer hersteld is 😀 .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven