Vakantie al geboekt ?

Niet zolang geleden schreef ik er al over…. op vakantie met de kinderen. Kan een hele klus zijn. Van te voren is er de stress van alles inpakken. Ik ben daar geen kei in kan ik wel zeggen. Ik zorg er alleen voor dat ik alles gewassen heb van te voren, zodat ik zeker weet dat ik mee kan nemen wat ik wil. Daags van te voren trek ik dan de koffers open, gooi de spullen erin en ‘off we go’.

Relaxte vakantievoorbereiding

Dat is natuurlijk niet echt een relaxte start. Manlief doet dit anders, beter, denk ik ook. Hij is namelijk al maanden van te voren bezig met het uitzoeken van de vakantiebestemming. En heeft dus ook al maanden van te voren de voorpret. Daarnaast legt hij van te voren netjes alles klaar, heeft hij een paklijst èn neemt hij de tijd om alles nog dubbel te checken.

Want…. als de kids het naar hun zin hebben, hebben wij ook pas echt vakantie! Momenteel zitten wij in de ‘voorpret’ periode. We zijn dus bezig met het uitzoeken van een vakantiebestemming.

Vakantiebestemming uitkiezen

Ben jij ook bezig met je vakantiebestemming voor de zomer? Dan moet je zeker even kijken op de site van ArkeArke heeft het grootste aanbod Kids & Familie vakanties met plezier voor het hele gezin.

Snelle beslissers

En als je er snel bij bent kan je ook nog profiteren van de grootste keuze en de hoogste vroegboekkortingen, oplopend tot wel 500,- per persoon! Bovendien ontvangen snelle beslissers nu Extra Flitskorting tot 50,- per persoon op heel veel zomervakanties.

De moeite waard volgens mij om in ieder geval even hier alle vakanties te bekijken.

Gesponsorde posting

1 gedachte over “Vakantie al geboekt ?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven