5 tips voor een vakantie cadeautje ter lering ende vermaak!

De vakantie komt eraan! Zo’n schooljaar is weer voorbij gevlógen! Ga je op vakantie en zoek je iets leuks voor je kinderen om tijdens de reis of op de vakantiebestemming cadeau te geven? Niets handiger dan wat achter de hand hebben tijdens een lange auto trip. Als je kinderen elkaar in de haren vliegen kan jij ineens spontaan roepen: ‘kijk eens wat ik hier vind”. Alle ogen zijn op je gericht als jij een leuk vakantie cadeautje uit je tas haalt!

Vakantie cadeautje voor onderweg of op de camping

vakantie cadeautje

Voor ultiem vermaak met je kind is het vakantie cadeautje ‘Het Kleine Avonturen spel’ een aanrader! Kies een kaart uit het spel en ga die gezellig samen met je kind uitvoeren, zo simpel is het. Het spel is geschikt voor kinderen van 4-12 jaar.

vakantie cadeautje magneetjes

MudPuppy heeft superhandige, mooie en decoratieve blikjes met daarin magneetfiguren. In zo’n blikje zitten 4 achterplaatjes en een hele reeks magneetstukjes waar je talloze poppetjes of diertjes mee kunt maken. Je raakt er zo mixed up van dat je al snel weer een uurtje zoet bent op de achterbank. En laten papa en mama daar nu weer blij van worden 😉 . Ook de magnetische puzzel is een uitkomst voor in de auto of op de camping!

vakantie cadeautje puzzel

Crocodile Creek heeft een serie reispuzzeltjes waar je je heerlijk in kan verliezen. Uiteraard is deze puzzel niet zo handig voor in de auto, maar op de camping kan je er veel beter mee aan de slag dan bijvoorbeeld een vloerpuzzel. Of een 1000 stukjes puzzel 😉 . Verkrijgbaar in verschillende thema’s en uiteraard voor jongens en meisjes. Mijn voorkeur gaat (natuurlijk) weer uit naar de dieren!

vakantie cadeautje kleurplaat

Houden je kinderen meer van kleuren of krabbelen op papier? Geef ze een kleurplaat van het land waar je naartoe gaat op vakantie! Leuk om thuis mee te beginnen en af te maken op vakantie zelf! Je hebt al een kleurplaat van 48×69 cm voor € 5,95! Staat garant voor uurtjes me-time in de vakantie 😉 .

Oh ja, en vergeet uiteraard niet om een bedankt juf / meester cadeautje te verzorgen voor het einde van het schooljaar;) .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven