Vakantie met kinderen bij kleinschalig Domaine la Fontaine

Vakantie vieren met kinderen is toch het leukst op een kleinschalige locatie! Domaine la Fontaine in de Charente-Maritime in Zuidwest Frankrijk is zo’n plek. Het Domaine bestaat uit 5 smaakvol ingerichte Chambres d’Hôtes (B&B) en 4 comfortabele gîtes (vakantiehuisjes). In de grote, gemeenschappelijke tuin kun je gebruik maken van de picknicktafels en bbq’s, lekker zwemmen in het verwarmde zwembad, zonnen of een boek lezen op het terras met ligstoelen.

Een aantal keren per week bieden de Nederlandse eigenaren, Marc en Jacqueline, ‘table d’hôtes’ en kun je aan tafel aanschuiven. Je geniet hier van verse streekproducten, zoals: vis uit de Atlantische Oceaan, charentaise meloen uit een dorpje verderop en wijn van de lokale wijnboer. Voor kinderen kan er voorafgaand aan het diner een aparte maaltijd geserveerd worden.

In de omgeving is van alles te doen: een dagje strand, een bezoekje aan een indrukwekkend aquarium of dierentuin, kastelen bezoeken of een bezoekje aan een stad, zoals Bordeaux of La Rochelle. Er zijn ook volop fiets- en wandelmogelijkheden en de beroemde wijngebieden liggen om de hoek. Marc en Jacqueline geven je graag tips!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven