Op vakantie naar de Veluwe: Hotel de Beyaerd heet jullie welkom

Lekker op vakantie naar de Veluwe. Hotel de Beyaerd heet jullie welkom! Niet alleen als gezin of echtpaar, maar ook als groep. Want naast hotelkamers is er ook een villa te reserveren. Ontdek het hotel waar jullie heerlijk met elkaar kunnen genieten.

In dit artikel lees je meer over het hotel, maar vooral ook wat je verder rondom het hotel kunt gaan doen, zodat je vakantie een heerlijke periode wordt.

Allereerst even wat informatie over hotel de Beyaerd zelf.

Bron: Tripadvisor

Hotel de Beyaerd

Het Veluwe Hotel de Beyaerd vind je in Hulshorst. Het hotel beschikt over mooie kamers en daarnaast hebben ze een villa voor 12 personen op de Veluwe. Wist je dat je hier zelfs je hond mee op vakantie kan nemen?

Natuurlijk zijn er allerlei faciliteiten die jouw vakantie tot een heerlijk genietmoment maken. Het hotel zelf ligt vlakbij het Veluwemeer en vanuit het hotel kan je heerlijk aan de wandel (of gaan fietsen). Lekker zwemmen in het zwembad is een ander fijn idee. Of ga je toch liever de sauna in?

Je kunt bij hotel de Beyaerd ook arrangementen boeken. Hierbij kan je denken aan een culinair arrangement, een wellness arrangement of bijvoorbeeld een weekend arrangement.

Trouwen in Hotel De Beyaerd

Het hotel is trouwens ook een officiële trouwlocatie. Midden op de Veluwe trouwen, tussen alle natuurschoon van bos en hei, is toch een prachtig romantische mogelijkheid.

Een mooi, verzorgd feest tot in de late uren is hier mogelijk. En het bijkomend voordeel: je kunt hier natuurlijk meteen blijven slapen! Hiervoor is een suite aanwezig, waar je in de ochtend weer gewekt zal worden met een heerlijk ontbijt.

Hoe compleet wil je het hebben? Wil je ook je gasten de mogelijkheid bieden om te blijven slapen? Natuurlijk kan dat. Je zou dan zelfs kunnen overwegen om ook het ontbijt de volgende ochtend nog met elkaar te nuttigen. Zo duurt je ‘grote dag’ extra lang en lijkt het net een vakantie naar de Veluwe!

Faciliteiten van het hotel

Het hotel heeft diverse faciliteiten. Zoals gezegd dus een zwembad, welke buiten is. Er is een sauna en ook fitness. 

Maar verder vind je hier ook nog de Hooibergbar, waar je bij een knisperend haardvuur kunt genieten van je drankje. Of ga naar het outdoor terrein waar verschillende activiteiten georganiseerd worden. Je kunt hier als groep terecht en na afloop kan je heerlijk bij het naastgelegen hotel verblijven.

De Veluwse Huyskamer; lekker eten tijdens je vakantie naar de Veluwe

Natuurlijk kan je niet alleen slapen, maar ook eten in het hotel. Boek direct het ontbijt bij je reservering (dit hoeft overigens niet) en geniet iedere ochtend van een uitgebreid én heerlijk ontbijt. Ook je lunch en/of het diner kan je hier nuttigen.

Restaurant De Veluwse Huyskamer is zo ingericht dat het de sfeer van de oude boerderij bij zich draagt. De oude balken en gerestaureerde staldeuren en ramen dragen daar uiteraard grotendeels aan bij. De maaltijden worden zoveel mogelijk gemaakt met producten uit de streek.

Waarom Veluwe Hotel de Beyaerd?

Gasten melden in reviews dat:

  • Het hotel grandioos gelegen is, op een prachtige locatie
  • Het ontbijt heerlijk is
  • Het vriendelijke personeel en de fijne sfeer in het hotel gewaardeerd wordt
  • De bedden lekker liggen
  • Het verwarmde zwembad netjes is
  • Er gerenoveerd wordt, waar je weinig last van hebt, maar daardoor al veel delen van het hotel prachtig geworden zijn
vakantie naar de veluwe

Wat kan je doen tijdens je vakantie naar de Veluwe?

Nu is een hotel natuurlijk leuk om te boeken, maar het wordt nog mooier als er ook nog mooie dingen te beleven zijn buiten het hotel.

Uiteraard is dat op een prachtige locatie als deze, op de Veluwe, geen enkel probleem. Van genieten van de natuur tot sportieve uitdagingen en van lekker genieten op terrasjes in de buurt tot mooie musea. We lichten er een aantal voor je uit!

Mountainbiken op de Veluwe

Op de Veluwe kan je met een mountainbike je lol zeker op. Fietsen tussen de bomen door, in plaats van op de weg langs de bomen.

Hobbeltje op en af en tussendoor over de heide of landweggetjes door de weilanden. Wie weet kom je ergens nog wel een edelhert tegen of zelfs een wild zwijntje. Het zou zomaar kunnen. A

ls je tijd hebt om daarnaar te kijken natuurlijk, want je moet wel opletten dat er geen boom in de weg staat… Neem je mountainbike mee of huur deze ter plaatse!

Hulsthorsterzand

Het Hulsthorsterzand ligt tussen Harderwijk en Nunspeet en is een stuifzandgebied. Het is één van de grootste stuifzandgebieden van ons land. Je vindt hier dieren als de nachtzwaluw, de duinpieper en de levendbarende hagedis. Het gebied hoort bij de natuurgebieden Leuvenhorst en Leuvenumse Bossen.

Airsoften op je vakantie naar de Veluwe

Zin in meer actie? Je kunt in Hulsthorst ook een aanbieder vinden van airsoft. Dat is wel heel andere koek dan een boswandeling maken.

Airsoft kan je zien als oorlogssimulatie en wordt beoefend op speciaal daarvoor ingerichte gebieden. Natuurlijk vind je hier plekken om te kunnen schuilen. Met een eigen team kan je aan de slag.

Gaan jullie met een groep naar het hotel (of de villa) dan is dit misschien een spannende activiteit voor jullie groep.

Op de Veluwe touren op de Vespa tijdens je vakantie

Hou je het liever wat gezelliger? Wil je wel graag de omgeving zien, maar wil je toch wel eens iets anders dan anders? Misschien is een Vespa huren dan wel iets voor jou. Onder andere in Lunteren kan je terecht voor het huren van Vespa’s. En kan je zonder gids zelf op stap.

Bekende uitjes

In Harderwijk vind je natuurlijk het alom bekende Dolfinarium. Stap in de wereld van de zeezoogdieren en ontdek de betoverende waterwereld.

Voor meer sensatie kan je vanuit het hotel richting Biddinghuizen rijden en daar genieten van Walibi met al zijn achtbanen en andere attracties. Of je keist een van deze andere leuke uitjes in Flevoland. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan één van de bekendere wellnesscentra van ons land: ‘De Zwaluwhoeve’ en geniet een dag lang van de vele heerlijke faciliteiten die ze er hebben. De Zwaluwhoeve vind je in Hierden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven