Vakantiebestemmingen uitpluizen met winters weer

Ik kan me geen betere manier bedenken om door deze winterse dagen heen te komen dan het bekijken van vakantiebestemmingen voor de zomervakantie van dit jaar. Het is alleen wèl zo, dat ik op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer zie met al die vakantiebestemmingen en ik er lichtelijk tureluurs van wordt. Herken je dat?

Vandaar dat ik zelf graag gebruik maak van de zogenaamde verzamelsites om van daaruit verder te zoeken. Als we besloten hebben wat we in een vakantie willen gaan doen (tent, camping, huisje, vliegtuig, boot, whatever) dan vind ik het een stuk relaxter en gerichter zoeken via een verzamelsite, jij niet?

Vakantiebestemmingen gericht zoeken

Eerlijk gezegd moet ik ook bekennen dat het doorspitten en zoeken naar een plekje waar we in de zomer met ons gezin kunnen vertoeven om weer helemaal op te laden niet echt mijn ding is. Meestal is Frank al vroeg in het seizoen op zoek en schotelt hij mij een aantal opties voor waar ik dan een keuze uit maak. Maar sinds ik een aantal verzamelsites ontdekt heb vind ik het steeds leuker worden om mee te zoeken naar een van onze volgende vakantiebestemmingen 😉 . Ik heb ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

vakantiebestemmingen

Allereerst ben ik zelf fan van het echte vakantiegevoel in de natuur, maar hou ik wel van een klein beetje gemak 😉 . Kamperen in een tent is bij uitstek een manier om dat natuurgevoel erin te brengen. En als je dan ook nog gemak zoekt… dan zijn de tenten van TentEnsuite.nl in Frankrijk een prima oplossing. Je slaapt weliswaar in een tent, maar wel met een echt bed, fornuis, koelkast en complete inventaris!

vakantiebestemmingen

Ben je juist meer geïnteresseerd in vakantiebestemmingen in Nederland? En zoek je een manier van glamping, maar dan iets anders dan bijvoorbeeld een bungalowtent? Glampings.nl heeft een enorm aanbod van superleuke vakantiebestemmingen (binnen- en buitenland), maar vooral ook fantastische accommodaties, zoals een lekkere strandlodge, een pipowagen of een tipitent. Stuk voor stuk leuk om te ervaren!

vakantiebestemmingen

Nog meer leuks vind je op Supertrips.nl, een site met vakantiebestemmingen door heel de wereld heen. Bekijk je daar bijvoorbeeld alleen de accommodaties in Nederland, dan heb je ook de meest bizarre slaapplekken. Ik heb zelf de helikopter slaapplaats op mijn wishlist gezet (tja… is toch een beetje vliegersbloed in mijn lijf terecht gekomen via mijn pa 😉 ). Het zoeken op deze website is een eitje en de resultaten zijn om je op te verheugen!

vakantiebestemmingen

Last but definitly not least is wat mij betreft Kidsreizen.nl. Een specialist in verre reizen met kinderen. Wij hebben ons altijd voorgenomen om, als de kinderen groot genoeg zijn, met het gezin een aantal verre reizen te gaan maken. Onze wereldkraskaart hangt niet voor niets boven de piano, er moet zeker nog het een en ander aan vakantiebestemmingen op weggestreept worden. De reizen die Kidsreizen je kan bieden zijn bijzondere, op maat gemaakte, reizen die kindvriendelijke zijn, maar geen hoog twaalf in een dozijn gehalte hebben. Zij richten zich op Latijns Amerika, Afrika en Azië… en het is zeker de moeite waard om hier even weg  te dromen en te kijken waar je je spaarpot voor bewaard 😉 .

 

vakantiebestemmingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven