Creëer een levendige vakantiesfeer in huis met foto’s op aluminium 

De meivakantie is voorbij, maar dat betekent niet dat je je reisavonturen achter je moet laten. Met een beetje creativiteit en een vleugje persoonlijke touch kun je je favoriete bestemmingen tot leven brengen in je eigen huis. Want vakantieherinneringen in huis zijn een fijne manier om alles te herleven.

Een goed idee om dit te doen, is door je huis te decoreren met afgedrukte foto’s van je vakantieherinneringen en souvenirs.

In dit artikel delen we tips en ideeën over hoe je je vakantieherinneringen levend houdt door ze in je huis op te nemen. Bijvoorbeeld door middel van foto’s, maar ook op andere manieren. En het beste nieuws is dat je deze prachtige decoraties met korting kunt maken bij BESTECANVAS.nl! Zie daarvoor de kortingscode onderaan deze mail. 

Vakantieherinneringen in huis verwerken; 4 tips

1. Kies voor duurzaamheid en stijl met foto’s op aluminium  

Foto’s op aluminium zijn een moderne en trendy manier om je vakantieherinneringen in huis te laten zien. Het aluminiummateriaal zorgt voor duurzaamheid en maakt de foto’s krasbestendig en waterbestendig, waardoor ze jarenlang meegaan.

Bovendien geeft een foto op aluminium een strakke en eigentijdse uitstraling aan je interieur, waardoor je huis er direct stijlvoller uitziet. 

Selecteer je favoriete vakantieherinneringen voor in huis

Ga door je vakantiefoto’s en kies de meest bijzondere momenten uit. Of het nu gaat om prachtige landschappen, avontuurlijke activiteiten of intieme familiemomenten, selecteer foto’s die je hart doen smelten en je doen terugverlangen naar die gelukkige vakantiedagen.

Deze foto’s zullen de basis vormen voor je decoratieproject. 

vakantieherinneringen in huis

Maak een fotomuur vol herinneringen  

Een fotomuur is een geweldige manier om je vakantieherinneringen op een opvallende manier tentoon te stellen.

Kies een prominente muur in je huis en organiseer de foto’s op een creatieve en speelse manier. Plaats ze in verschillende formaten en combineer ze met andere decoratieve elementen, zoals souvenirs, postkaarten of quotes.

Door foto’s op aluminium te gebruiken, voeg je een extra dimensie toe aan je fotomuur en creëer je een moderne uitstraling. 

Verander je vakantieherinneringen in kunstwerken  

Wil je je vakantiefoto’s naar een hoger niveau tillen? Kies een aantal van je favoriete foto’s en druk ze af op een groter formaat.

Hang ze op als individuele kunstwerken in je huis. Het aluminiummateriaal zal de kleuren en details van de foto’s versterken, waardoor ze nog levendiger worden. Het is een toffe manier om je vakantieherinneringen in huis te laten stralen en je gasten te laten genieten van je reisavonturen. 

vakantiesouvenirs in huis bewaren en tentoonstellen

2. Voeg persoonlijke touch toe met souvenirs 

Naast foto’s kunnen souvenirs een belangrijke rol spelen bij het levend houden van je vakantieherinneringen in huis.

Geef souvenirs van je reizen, zoals beeldjes, kussens, wandkleden of andere decoratieve items die je tijdens je reizen hebt verzameld een prominente plek in huis.

Combineer ze bijvoorbeeld met foto’s op canvas om een unieke en persoonlijke vakantiehoek in je huis te creëren. Deze souvenirs zullen je telkens weer herinneren aan de speciale momenten die je hebt beleefd op je favoriete bestemmingen. 

3. Verlicht je vakantieherinneringen in huis

Om een extra sfeer toe te voegen aan je vakantieherinneringen, kun je slim gebruik maken van verlichting in huis.

Hang bijvoorbeeld een snoer met warme, gezellige lichtjes langs je fotomuur. Het zachte licht zal niet alleen je foto’s op aluminium prachtig accentueren, maar ook een magische en romantische sfeer creëren in de kamer.

’s Avonds kun je jezelf onderdompelen in de herinneringen van je vakanties, terwijl je geniet van de betoverende ambiance. 

Een blijvende herinnering 

Door je huis te decoreren met afgedrukte foto’s op aluminium en souvenirs van je favoriete vakantiebestemmingen, creëer je een blijvende herinnering aan je vakantieavonturen.

Elke keer dat je naar deze decoraties kijkt, zul je teruggevoerd worden naar die gelukkige momenten en de opwinding van het ontdekken van nieuwe plaatsen.

Het is een mooie manier om je huis te transformeren in een persoonlijk reisalbum en om jezelf en anderen te inspireren om te blijven dromen van nieuwe reisbestemmingen. 

4. Gebruik muziek om je vakantieherinneringen in huis te bewaren

Vaak is het zo dat je vakantieherinneringen gecombineerd worden met muziek.

Misschien hebben jullie een lange autoreis gemaakt om op bestemming te komen en hadden jullie bepaalde muziek aanstaan in de auto?

Of misschien ben je naar een specifiek land geweest en heb je veel muziek van die cultuur gehoord?

Heb je bepaalde muziek die je vakantieherinneringen oproepen, maak dan een playlist die je in huis kan afspelen als je in de mood wilt komen.

Zo heb je mooie foto’s aan de muur, souvenirs in je huis én de muziek waardoor je je vakantieherinneringen levendig houdt.

Korting bij BESTECANVAS 

Krijg meer dan 90% KORTING in totaal! Gebruik mijn code MAMSATWORK10 en ontvang een EXTRA KORTING van 10% op alle bestellingen! Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code MAMSATWORK10  in de winkelwagen in om je korting in te wisselen. 
 
* Code kan meerdere keren gebruikt worden en is geldig tot 30 juni 2023 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven