Valentijn crisis…

Underfashion heeft een enquête gehouden over het wel en wee van afgelopen valentijnsdag. Ze hebben een paar honderd reacties (vrouwen 16+) gekregen op hun Valentijn enquête.

Conclusie: bijna driekwart (74%) heeft niets gekregen voor Valentijn! Van de dames die niets gekregen hebben vindt 86% dat eigenlijk wel jammer of baalt er zelfs van; 7% heeft geen relatie of liefde. Dan blijven er eigenlijk maar weinig over die niets gekregen hebben en dat helemaal OK vinden… en nog veel erger (voor hun dan): niemand heeft lingerie gekregen!

Wat kregen de dames wél: chocola (45%); bloemen (12%); allerlei andere dingen; van sms’je en bingogeld tot een diner of vakantie (30%). Wat wel mooi is… de overige 13% zegt dat ze van hun Valentijn LIEFDE kregen.
Heb jij iets gehad voor Valentijnsdag? En zo ja, wat dan?

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven