Mijn eigen valentijn… welke keuze zal ik maken?

Mijn Valentijn heet Frank, maar dat wisten jullie waarschijnlijk al. Nu ben ik niet zo’n romanticus en mijn valentijn eigenlijk ook niet 😉 , maar zo nu en dan gaan we los en dat zit hem in kleine, vaak humoristische, dingen.

Ooit hoorde ik van een vriendin dat haar vriend de badrand vol met rozenblaadjes had gelegd en dat ze dat zo romantisch vond. Ik heb daar niets mee, en eerlijk gezegd word ik daar zelfs een beetje zenuwachtig van 😛 . Geef mij maar een humoristische valentijn, daar kan ik wel warm voor lopen! Volgens mij ook dé reden waarom ik voor Frank ben gevallen, zijn gevoel voor humor.

Valentijn met humor

valentijn

Als ik dus iets leuks wil hebben voor Valentijnsdag, dan kom ik niet op iets romantisch uit, maar op iets wat grappig is, en misschien een beetje lief. Daarvoor hoef ik overigens niet ver te zoeken. Een tijdje geleden heb ik namelijk een website gevonden waarbij ik, als ik er rondsnuffel, bij sommige artikelen al de slappe lach krijg, nog zonder dat ik ze gekocht heb 😉 . Kijk, daar hou ik van, met een glimlach achter mijn pc zitten!

Voor 5 December heb ik (uhhhh, de Sint) er al een hilarische aankoop gedaan, een metalen brandmerk om bij het BBQ-en je steak mee te ‘merken’. Frank is nogal een vleesliefhebber, en doet altijd enorm veel moeite om het mooiste, grootste en lekkerste stuk rood vlees voor zichzelf te claimen. Met de tekst ‘Franks steak’ moet dat wel lukken dacht ik zo 😉 . Hilarisch toch?

valentijn

Nu ben ik voor mijn valentijn weer even gaan snuffelen bij mijn favo-shop, waar ze overigens een hele handige pagina hebben met valentijnscadeautjes en heb ik de volgende cadeautjes gespot waar ik zelf tussen twijfel:

valentijn

Deze Superman kanjer (helemaal hip trouwens op het moment, superman), kan je personaliseren. De letter in de poster en de tekst eronder kan je zelf bepalen, gaaf toch ? valentijn

Deze heeft oorspronkelijk wat schattigere woorden in de poster… maar met mijn eigen woorden wordt deze poster ook weer wat speelser en frivoler. Toch fijn, dat personaliseren!

valentijn

Of deze, iets minder subtiel, maar toch ook wel erg leuk om bijvoorbeeld de slaapkamer mee vol te hangen, vind je niet? Nu de hamvraag … waar denk je dat mijn valentijn het meest blij van zou worden? En welk cadeautje vind jij het leukst ?

 

valentijn

 

 

2 gedachten over “Mijn eigen valentijn… welke keuze zal ik maken?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven