Valentijns actie bij Shabazi, om verliefd op te worden!

Amethyst , geboortesteen van de maand Februari

sieraad voor de werkende moederAmethyst is een lila tot paarse variant van Kwarts, en de naam komt uit het Oud-Grieks. Het is een samentrekking van “a” (niet) en “methustos” (bedwelmd), het refereert naar het oude geloof dat een Amethist je beschermt tegen dronkenschap! Daarnaast staat Amethyst voor wijsheid en spirualiteit. Er wordt aan deze steen een rustgevende en kalmerende werking toegeschreven.

Shabazi heeft voor de maand Februari een leuke Valentijns kortingsactie.

Alle sieraden van Shabazi met daarin een Amethyst of Labradoriet verwerkt,  worden aangeboden met 20% korting, gedurende de hele maand Februari. Houdt de site in de gaten want gedurende de hele maand worden er nieuwe sieraden op geplaatst.

Voorwaarden
*Deze actie geldt voor bestellingen via de site van Shabazi
*Niet in combinatie met andere kortingen
*Kortingscode VALENTIJN20 in te vullen tijdens de bestelling

Alle sieraden kunnen worden verstuurd in een kadoverpakking zo mooi als het sieraad zelf! En als je je ook nog eens aanmeldt voor de nieuwsbrief van Shabazi dan krijg  je 1-malig de verzendkosten van €2,- retour bij je eerste bestelling!

*Spice up your day* *Sparkle at night*

Zoek je een bijzondere ring voor overdag of juist voor een feestje ?

Dan is de BlackSpice Ring misschien iets voor jou! Maar liefst 3 verschillende edelstenen Zwarte Rutielkwarts, Regenboog Maansteen en Zwarte Onyx, naast elkaar geplaatst op een geoxideerd Sterling zilveren wikkelring  met een gehamerd effect.
De ronde gefacetteerde edelstenen hebben ieder een unieke zetting die hun eigen specifieke karakter onderstrepen.

Houdt je meer van bruin of lichtblauw? Dat kan dan ook, deze ring is er namelijk ook als “Peppercorn Ring” in Rookkwarts, Aqua Chalcedoon en Groene Toermalijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven