Een kratje vol liefde; lief valentijnscadeautje!

Valentijn. Je hebt er iets mee of je hebt er niets mee. Ik vind het persoonlijk een dag die dan wel voor de commercie in het leven is geroepen, maar waarmee je toch een lief gebaar kan doen. En dat laatste, daar is helemaal niets mis mee ook al kan dat natuurlijk op iedere willekeurige dag. Toch geeft valentijnsdag je wel de reminder dat een leuk valentijnscadeau voor haar (of hem) een van de beste tips is om je relatie te koesteren. Het laat zien dat je aan je partner denkt en dat je hem of haar lief hebt. Ik heb wat tips voor je op een rijtje gezet voor de leukste lieve valentijnscadeautjes, klein en groot.

Valentijnscadeau voor haar, tips voor lieve verrassingen

De eerste uit de rij tips van een valentijnscadeau voor haar komt van de Hema. Een kratje vol liefde is een uitstekend valentijnsdag cadeau, niet?

valentijnscadeau voor haar tips voor een lief kratje vol met moois

Kratje vol liefde

Ik vond het zo’n schattig idee dat ik hem jullie niet wil onthouden. In principe kan je dit gave kratje op alle manieren vullen. Met allerlei leuke lieve kleine valentijnscadeautjes, maar ook met een wat groter cadeau als je wilt. De tekst op het kratje doet het hem vind je niet? Natuurlijk zijn deze kratjes al bekend van de Hema, ook met tekst. Nieuw is het dus niet, maar wel ontzettend leuk om hier je eigen mooie tekst op te zetten. Met dit soort tips heb je voor haar geen valentijnskaart nodig bij je valentijnscadeau, je kan je boodschap gewoon op het kratje zetten.

Vul het kratje met geurkaarsen, een tof fotolijstje met foto van jullie samen en wat heerlijke dingen voor in bad of onder de douche bijvoorbeeld. Zo’n leuke vaas met droogbloemen misstaat trouwens ook niet!

Je vindt dit alles bij de Hema

Een prachtig valentijnscadeau gebaar voor haar via de post

Bij Bloompost vind je bijvoorbeeld originele cadeaus bezorgd door de brievenbus. En daaronder vallen ook lieve boeketten voor Valentijnsdag. Je kan verse boeketten bestellen via brievenbuspost, zoals een prachtige bos tulpen of rozen (een valentijnscadeau voor haar). Hoe dat gaat? Heel simpel, de bloemen worden niet in een bos bezorgd maar prachtig naast elkaar in een brievenbusdoosje gedaan. Ze worden op een speciale manier verpakt (gepatenteerde technologie) waardoor ze tóch vers blijven.

Voordelen? De ontvanger hoeft niet persé thuis te zijn en de verzendkosten zijn lager doordat je cadeautje gewoon via de post bezorgd kan worden in plaats van met pakketdienst. Daarnaast is het ook nog eens zo dat het hierdoor milieuvriendelijker is!

Liever geen verse bloemen sturen voor haar als valentijnscadeau maar iets dat langer blijft staan? Je kan ook kiezen voor prachtige brievenbuspost met droogbloemen.

Je vindt beide leuke tips voor een valentijnscadeau voor haar bij Bloompost!

Balance your senses spray van etherische oliën van Charlotte Labee, leuke tips voor valentijnscadeau voor haar

Balance your senses; heerlijke geuren die je brein stimuleren of tot rust brengen

Deze heerlijke sprays zijn van Charlotte Labee. De Balance Your senses spray is in 4 varianten verkrijgbaar en bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten. Het sprayen met de geuren Mint, Lavender, Lemon & Rosemary zorgt ervoor dat je je even in een spa waant vind ik zelf. Om in balans te komen of blijven gebruikt je brein haar zintuigen. Je reuk is hierbij uiteraard ook een heel belangrijk orgaan. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar als ik een sauna binnen loop of een ruimte die echt voor de ontspanning bedoeld is, dan is het meestal de geur die me direct laat ‘zuchten’. Ik voel me lichter worden door die heerlijk ontspannende geur. Een heel goede tip dus als het gaat om een valentijnscadeau voor haar.

Geuren kunnen emoties en herinneringen oproepen, exact zoals die saunageur dat bij mij doet. Etherische oliën zijn dan ook een hele goede manier om je brein te activeren of te laten ontspannen (afhankelijk van de geur die je kiest). De spray van Balance Your Senses maakt deze etherische oliën heel eenvoudig in gebruik. Je sprayt een paar keer rondom je hoofd en ademt daarna diep in gedurende een aantal tellen. Adem langzaam weer uit en laat de geur doordringen in je brein.

Als ik afgeleid ben en me niet goed kan concentreren dan kies ik voor de Rosemary of de Mint geur. Wil ik me ontspannen of heb ik wat last van hoofdpijn dan komen de Lavender en Lemon tevoorschijn.

De geur blijft overigens niet lang in de ruimte hangen. Hij is echt bedoeld om in te ademen voor een directe stimulans in je brein, niet als interieur spray 😉 . Leuk om de geuren van bovenstaande tips als valentijnscadeau in het kratje van de Hema voor haar te doen!

Je vindt deze sprays bij Charlotte Labee

Tips voor een lief en charmant klein valentijnscadeau voor haar

Een valentijnscadeau hoeft natuurlijk helemaal niet altijd groot te zijn, het gaat haar eerder om het gebaar, vandaar dat deze tips ook wel heel cute zijn. Je scoort er gegarandeerd mee!

Wat denk je bijvoorbeeld van een lekker ontbijtje op bed waarbij je het eitje bakt in een hartjesvorm? Te lief toch?! Daarnaast vinden vrouwen het altijd lekker om iets te krijgen voor in bad of onder de douche. Dit prachtige boeket met rozen gaat duidelijk langer mee dan normaal, want het zijn allemaal zeepjes! En wil je écht graag een kleinigheidje, dan geef je deze lieve hartjesverlichting in een fles. Je hebt vast nog wel ergens een lege wijnfles staan. Doe de verlichting erin en je maakt gelijk een statement met deze valentijnscadeau tips voor haar!

Je vindt ze bij Megagadgets.nl

Ingrediënten voor een heerlijke avond met je lief

Van een heerlijke geurkaas die je aansteekt tot zalige chocolade die je samen kan verorberen. Niets staat je in de weg om met dit fijne valentijnscadeau voor haar alle andere tips in de wind te slaan en een klapper te maken. Uiteraard kan dat pas als je ervoor zorgt dat ook de massageolie die in dit pakket zit gebruikt wordt voor een ontspannende avond en tijd voor elkaar!

Je vindt dit cadeautje hier

Wil je eigenlijk liever iets leuks doen voor valentijnsdag in plaats van een cadeau voor haar bedenken, dan zijn deze tips voor valentijnsdag ideeën een super leuk alternatief!

Humoristische touch tussen de tips voor een valentijnsdag cadeau voor haar

Ben jij niet zo van het type romantisch, maar vind je het wel leuk om je partner voor valentijnsdag een leuk cadeau te geven en wil je haar verrassen met iets komisch? Check dan deze bovenstaande cadeau tips.

Je vindt ze bij Ditverzinjeniet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven