Valeriya feestjurken en zomerjurkjes: alleen voor echte dametjes

Bonnie Jean heeft dit jaar weer een mooie zomer- en feestcollectie voor kinderen. Al gezien? Zo lastig als het is om voor jezelf een feestjurk te kopen, zo lastig is het vaak ook voor je mini-me. De ene dag wil ze als prinses, de andere weigert ze iets anders dan een broek te dragen. Hopelijk vind je bij webshop Valeriya in de collectie van Bonnie Jean wel dé dress waar zij yes tegen zegt. De feestcollectie heeft in ieder geval weer een hoop kleur. Enne, als je wilt besparen op je budget koop je er ook nog artikelen uit de zomercollectie tegen hoge kortingen. Is jouw dochter een echt meisje-meisje? Dan vind je bij Valeriya echte meisjesjurken! Zeer geschikt voor feestjes en partijen 🙂 .

Lees ook: De glitterbaard laat je feestdagen sprankelen… van plezier

De zomercollectie van Bonnie Jean

De zomercollectie jurkjes van Bonnie Jean laat fleurige bloemenprints zien. Heerlijk als je de zomer tegemoet gaat! Maak van jouw dochter een bloemenmeisje of prinsesje, en ze is de koningin van het zomerbal. Met al die kleur zal je haar in ieder geval niet meer snel uit het oog verliezen 😉 . Maar pas op: de jongens ook niet…

Bonnie JeanBJ orange jurkBJ zwartwit

Feestjurken bij Valeriya Moda

Ook voor de feestdagen zit je goed als je op zoek bent naar een feestjurk voor meisjes. Als je de zomerse jurkjes hierboven al leuk vond geldt dat vast ook voor de wintercollectie. Geen wanten, mutsen of onesies, maar echte party dresses. Voor je mini-me, hoe leuk is dat?

Jurkjes voor de feestdagen

Het is niet de allermooiste webshop waar we ooit shopten 😉 . Maar de collectie bij Valeriya Moda mag er wezen. Veel strikjes en tierelantijntjes… Echt zoals een party dress hoort te zijn. Hoewel een foute kersttrui natuurlijk ook tof is, zit je kleine prinses daar misschien niet helemaal op te wachten. Bewaar die maar voor als ze in haar opstandige puberteit komt en opeens weigert jurken te dragen 😉 . Voor het kerstdiner of een chique nieuwjaarsfeestje is deze collectie namelijk uitermate geschikt.

De feestcollectie doornemen is al een feestje op zich. Je krijgt spontaan zin in champagne en vuurwerk 😉 . Gelukkig duurt het niet lang meer voor het alweer tijd is voor de feestdagen. Staat er bij jullie al een party op de agenda? Zo niet, ga vast aan het plannen en bouw je eigen feestje. De juiste jurk heb je al bijna gevonden 😉 . Of in ieder geval, die voor je mini-me. Wat draag je zelf eigenlijk graag tijdens de decemberse feestdagen?

Lees ook: Little Black Tie & Dress for Kids: cool én cute tegelijk

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven