Van moederdag naar ‘bijna’ moederdag

Moederdag, dé dag in het jaar dat je je moeder even in het zonnetje zet. En meer dan eens gebeurt dat natuurlijk met een bosje bloemen. Waarom? Nou gewoon, lekker vrolijk! Maar er zijn ook genoeg ‘bijna’ moeders, die dit nog niet ervaren. En daarom roept het Bloemenbureau de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag. Twee weken lang zetten we nog niet de moeders in het zonnetje, maar de bijna-moeders.

Dus de vrouwen die in verwachting zijn, maar nog net niet een échte moederdag meemaken. En leuk is ook dat je vanaf 1 mei een zwangere echtgenote, zus, dochter of vriendin kan opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via Mooiwatbloemendoen.nl. En misschien wint ze er ook nog kaartjes voor de Floriade bij ook!

Het enige wat je hoeft te doen, is vertellen wat bloemen met de bijna-moeder doen. En dat weet je vast wel, want je kent haar, toch? Maken ze haar blij? Superblij? Superduperdebotelblij? De origineelste inzendingen worden beloond met schitterende roze of blauwe bloemen, afhankelijk van of het jongetje of een meisje wordt.

Om deze leuke campagne extra kracht bij te zetten hebben ze er nog een leuke actie bij bedacht! Er trekt een bloemenautomaat door het land die Bijna-Moederdagboeketten uitdeelt. Wanneer een vrouw er voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gedetecteerd of ze in verwachting is. En als dat zo is, mag ze kiezen voor roze of blauwe bloemen. Kijk maar eens hiernaar…

httpv://youtu.be/e6YCAqAku_4

Want zeg nou zelf…. ‘bloemen houden van mensen’!

Sponsored posting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven