V&D online is weer terug!

Woehoe, de oude vertrouwde V&D is weer terug, maar dan nu alleen in een online jasje, als V&D online. Geen warenhuizen meer waar je nog lekker kan rondsnuffelen, maar een stevige webshop waar je vanaf je bank je winkelwagen vol kan gooien met al het moois wat V&D altijd te bieden had. Past prima tussen alle mooi online webshops die het internet al te bieden heeft!

⇒ Hier vind je heel het V&D online assortiment

V&D online

V&D online; back in business

Je kon er van alles vinden, maar toch kreeg de V&D het niet voor elkaar om de warenhuizen te behouden. Toen de V&D echter compleet uit het straatbeeld verdween is er menig vrouw geweest die een traantje weg heeft moeten pinken. Een van de weinige warenhuizen waar je alles kon vinden tegen een schappelijke prijs.

Met V&D online brengen ze dat gevoel weer terug. Als ik kijk naar het online assortiment van de V&D dan duizelt het me bijna. Wat een hoeveelheid producten hebben ze! Van kleding tot electronica en van planten tot zwembaden en alles voor op reis. In een notendop dan hè, want er is nog véél meer.

Nu zat er bij ons in ‘het dorp’ geen V&D, maar als ik naar den Bosch ging om te shoppen, dan was de V&D steevast een winkeladresje. Hordes schoolspullen kocht ik daar vroeger 😉 .

Mooie quote voor hernieuwde kennismaking

Wat ik vooral grappig vind is de manier waarop ze zichzelf nu als V&D online in de markt zetten en hoe ze inspelen op je gevoel. Dan doen ze met de volgende quote:

Echte vriendschap is…. elkaar jaren niet zien, maar als je elkaar dan ziet, dan is het als vanouds.

Werkt hij al een beetje?

V&D online versus V&D vroeger

Leuk om even het ontstaan van de V&D op te rakelen…

Het ontstaan van de V&D

Op 21 mei 1887 openden de ondernemers Willem Vroom (1850-1925) en Anton Dreesmann (1854-1934) in Amsterdam hun eerste gezamenlijke winkel ‘De Zon’. In de Kalverstraat te Amsterdam openden zij 25 jaar later het eerste moderne warenhuis van Nederland waar van alles te koop was, van kleding tot koffers. De pioniers waren hun tijd ver vooruit. 128 jaar heeft V&D een belangrijke rol gespeeld in de detailhandel. Een Nederlands instituut met veel historie en herinneringen.

Inmiddels is er veel veranderd in het winkellandschap. Er wordt veel meer online geshopt, en ook de V&D gaat dat pad bewandelen.

V&D online anno 2018

Na twee jaar van afwezigheid, komt V&D terug. Niet als fysieke winkel, maar als V&D online warenhuis. V&D richt zich op de interessegebieden van de actieve 40+’ers, zoals reizen, hobby’s, gezondheid, wonen, tuin en mode. Alle producten worden geleverd door gerenommeerde partners en merken. Daarmee is de kwaliteit van levering, product en service gewaarborgd.

Onder de vertrouwde V&D-vlag vindt de Nederlandse consument weer het oude V&D gevoel, in een nieuw jasje. Uitstekende kwaliteit, goede service en scherpe prijzen. V&D heeft de ambitie om een vervolg te geven aan de rijke historie van Vroom & Dreesmann. Op termijn zullen succesvolle merken uit het verleden weer een rol gaan spelen (Liv, Soho, Prijzencircus, etc.).

Wat heb jij het meeste aan de V&D gemist en denk je nu weer terug te kunnen vinden in de V&D online? Of verwacht je er niet veel meer van en is de liefde echt over?

Shutterstock foto van de V&D door JPstock
RECENSIEOVERZICHT
uitgebreide webshop
ouderwetse gevoel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here