Een verjaardag vergeten, overkomt dat jou weleens?

Ben jij echt heel erg stipt? Of is een verjaardag vergeten voor jou ook ‘bekende kost’? Ik roep altijd dat ik meer mannelijke hormonen heb dan vrouwelijke. Als het aankomt op verjaardagen bijvoorbeeld, dan ben ik ronduit slecht. Een verjaardag vergeten is voor mij een koud kunstje. Maar daar heb ik manlief voor gelukkig.

verjaardag vergeten

Frank herinnert mij er alijd aan als een van onze vrienden jarig is bijvoorbeeld. Dan stuurt hij me een appje dat ik ook even een appje moet sturen (of dat hij het al gedaan heeft namens ons). Superfijn! Maar wat nu als hij zelf jarig is? Ik heb wel eens momenten dat ik mezelf overstijg en tot ieders verassing zomaar spontaan iets heel leuks weet te plannen. Iedereen blij!

Manlief zijn verjaardag vergeten

Maar dit keer liep het anders… gisterenavond kwam ik tot de schrikbarende ontdekking dat manlief vandaag jarig is 😛 . Shit! Als je daar om 21.30 uur achterkomt terwijl je nog aan het werk bent… dan is dat niet tof. Nu hebben we jaren geleden al afgezworen om elkaar een kadootje te geven met de verjaardagen dus een verjaardag vergeten is wat dat betreft niet zo erg. Maar dat ik überhaupt zijn verjaardag eigenlijk vergeten ben… dat is best wel een beetje lullig.

Nu was ik nog net op tijd voor mezelf… toen ik vanochtend wakker werd wist ik het nog dus kon ik even extra knuffelen, maar ik ben ook vergeten om de kinderen te ‘instrueren’. Ze hebben dus niets om te geven… nog geen tekening. Balen.

Ik kan me natuurlijk verschuilen achter mijn ‘mannelijke’ hormonen, maar dat vind ik toch een beetje laf. Ergens denk ik dat mijn hoofd gewoon te vol zit met andere dingen -of dat ik gewoon te oud word- en dat mijn hersencellen aftakelen waardoor manlief zijn verjaardag vergeten wordt.

Ik zit trouwens ook nog vol in mijn hoofd van de schoolactiviteiten waar zoonlief mij mee opgezadeld heeft… misschien ligt het daar wel aan! Maar als jullie hem nu allemaal even feliciteren op facebook, dan heb ik het misschien toch weer een klein beetje goed gemaakt 😉 . Bedankt!

Herkent iemand zich hier een beetje in of ben ik only the lonely wat dit betreft?

 

 

4 REACTIES

  1. 2 jaar geleden dit gelezen, nu wederom van mijn vriendin haar verjaardag vergeten. Ik vier geen verjaardagen en ben er niet mee opgegroeid. Vind uit mijn oogpunt geen dingetje, ik verwacht ook van andere niet dat ze het van mij weten of onthouden. Toch kan ik de jammer kant wel begrijpen, van iemand die wel daar iets mee heeft.

    Ik koppel geen dagen aan een datum helaas.. Ben eigenlijk wel benieuwd naar meer mensen hoe die het zien.

    Peter

  2. Hahaha de verjaardag van je eigen man vergeten 😛 Zo erg is het bij mij nog niet, maar ik ben wel een ster in andere verjaardagen vergeten. Daarom heb ik iedereen in mijn agenda op mijn telefoon staan en gaat er een paar dagen van tevoren een alarm en op de dag zelf ook. Zo vergeet ik het vrijwel nooit meer 🙂

  3. Hahaha oh wat erg! Maar ik mag niks zeggen, ik ben de verjaardag van mijn vader al minstens 1 keer vergeten en die van mijn zusje dit jaar ook bijna. Ik ben daar zoooo slecht in! Misschien ook omdat ik mijn eigen verjaardag niet vier. Ik ben daar helemaal niet mee bezig. Maar inmiddels ben ik erg blij met de meldingen via facebook of een alarmpje in mijn agenda die ieder jaar braaf af gaat om mij te herinneren aan een verjaardag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here