Verjaardagsfeest met hoge kortingen, winacties en cadeautjes!

RS Natural Cosmetics bestaat op 9 april 1 jaar en daarom is het feest in de webshop! Vanaf 11 maart is er in de aanloop naar het echte jubileum op 9 april een actiemaand van start gegaan, waarin er elke week nieuwe acties zijn in het kader van het 1-jarig bestaan. Zo zijn er winacties via beautyblogs, speciale (kortings)acties via de RS Natural Cosmetics webshop en in de week van 9 april zal er een limited edition accessoire weggeven worden bij een van de producten. Hou de jubileumpagina van hun website dus goed in de gaten, want er zullen wekelijks updates zijn!

Enkele voorbeelden van de acties:

  • Winacties bij beautyblogs waarbij hele mooie beautypakketten te winnen zijn. Zo zijn er al twee pakketten twv. ruim € 30 euro verloot.
  • Spectaculaire kortingen tot wel 30% in de webshop.
  • Cadeautjes die worden weggeven bij bestellingen, zoals een flesje serum en een lava & spices masker.
  • Extra lage verzendkosten.

En ga zo maar door.

Wil je persoonlijk op de hoogte worden gehouden van de jubileumacties? Schrijf je dan op de website van RS Natural Cosmetics via het menu aan de linkerkant in voor de nieuwsbrief, dan krijg je de updates wekelijks in je mailbox en ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste acties. Ook kun je een kijkje nemen op de jubileumpagina voor alle informatie over de lopende weekacties.

Veel shopplezier en … vertel het gerust verder!


Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven