‘Verlicht’ je huis of tuin met prachtige ‘Zak’lantaarns

Zo simpel maar zo’n mooi sfeervol effect. Met één waxinelichtje kun je de (brandveilige) zaklantaarn verlichten. De lantaarns zijn geïmpregneerd en kunnen geen vlam vatten. Het is een mooie decoratie voor de kerst of als je de gasten een warm welkom wil heten met een verlicht (tuin)pad. Je kunt de zaklantaarns natuurlijk ook gebruiken voor een bruiloft of elk ander feest. Geen feestje te vieren? Verander dan je eigen huis in een gezellig, warm nestje. Er zijn aardig wat verschillende patronen verkrijgbaar, allemaal even mooi en gezellig. Ook geweldig om als cadeautje weg te geven trouwens, want wie maak je hier nu niet blij mee?. Een set van 5 stuks kost € 4,95 dus dat is ook goed te doen.

Tip: Verzwaar de lantaarn met wat zand dan staat hij steviger.

Het Zijstraatje

Het team van Het Zijstraatje houdt van uniek en zoekt de hele wereld af naar mooie (feest)producten die niet of nauwelijks in Nederland te koop zijn. Veel producten worden ingekocht bij kleine eenmansbedrijfjes, maar een aantal producten is van eigen makelij. Voor elk feest; geboorte, verjaardag en trouwen, heeft Het Zijstraatje wel wat in haar digitale pand. Adres:  www.hetzijstraatje.nl

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven