Verras je kerstdate met een leuk samengesteld pakket!

Al eens op 24 december door de winkelstraten gelopen? Dan behoor je waarschijnlijk tot de categorie gestreste, werkende, moeders die last minute nog een kerst geschenk moeten hebben!

Inspiratieloos lopen “we” rond als kip zonder kop om toch nog even een geschenk voor vrienden of familie te vinden. Dat jij niet de enige bent die nog snel even wat voor kerst wil shoppen blijkt. Er staan heel wat rijen voor de kassa, enigszins geïrriteerd dat het allemaal zo lang duurt omdat iedereen toch dat ene cadeautje ingepakt wil hebben.

Die tijd laten we in de tegenwoordige tijd steeds meer achter ons. De werkende moeder van nu bekijkt via pc, laptop, tablet of telefoon de hipste geschenken voor kerst. Niets door de sneeuw op je mooie hakken, in de rij staan om je kado te laten verpakken of rond te lopen met het idee: ‘Ik wil wat kopen, maar ik weet niet wat’.  Nee hoor, de werkende mama van nu surft rond, weet wat ze wil en laat het pakket ingepakt en wel lekker thuis bezorgen of op het werk.

Maar ben jij als zelfverzekerde, werkende, modebewuste mama al op de site van Gift & Gadget geweest? Zij bieden naast de kerstgeschenken ook complete kerstpakketten aan, die veel voordeliger zijn dan losse artikelen, gratis worden ingepakt én gratis worden voorzien van een kerstgroet.  Niet alleen dát is bijzonder en makkelijk. Ze maken onze geschenken nog persoonlijker doordat ze er gratis een gravure in zetten! Zo kan je prachtige wijnglazen of champagne glazen laten voorzien van een (kerst)boodschap en/of naam. Ze vullen het pakket op met wijn, nootjes en/of een lekker stukje kaas. Leuk om mee te nemen als je bent uitgenodigd voor een kerstdiner!

En ben je iets aan de late kant met bestellen? Ze leveren uit tot en met dinsdag 23 december 15.00! Kijk maar eens tussen hun pakketten of er iets staat wat je zoekt. Zoek je een andere samenstelling? Geen probleem, alles is bespreekbaar! In ieder geval wenst het team van Gift & Gadget alle (werkende) moeders en hun gezinnen fijne feestdagen!

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven