Verstuur eens een echte kaart!

Er is altijd wel een gelegenheid om een kaartje te sturen. Of het nu gaat om een felicitatie, bedankje of een steunbetuiging; het versturen van een kaartje is leuk om te doen én wordt ook nog eens erg gewaardeerd.

Voor drukbezette moeders zijn de online kaartenwinkels een perfecte uitkomst. Je hoeft niet meer apart naar de winkel om een kaartje te halen en ook is er geen sprake meer van gehaast om voor de lichting van de brievenbus het kaartje op de post te doen. Bij online kaartenwinkel Greetz heb je namelijk tot 20.00 de tijd om kaart(jes) versturen. Makkelijk toch?

Mail en Win!

Wil je zelf eens een kaartje versturen via Greetz? Greetz heeft drie tegoedcodes a €20,- per stuk beschikbaar gesteld. Het tegoed is vrij te besteden in de webshop van Greetz. Je kunt kiezen uit alle gelegenheden; prefect om bijvoorbeeld uitnodigingen te versturen voor een kinderfeestje of om geboortekaartjes te versturen.

Wil je kansmaken op één van deze codes? Geef hiervoor antwoord op de volgende vraag:
Bij Greetz kun je je een eigen account openen (MyGreetz). Hoeveel procent korting ontvangt u vervolgens standaard op de wenskaarten?

Deze winactie duurt tot en met 31 maart 2013

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven