Iemand verwennen? Win een mama pakket van € 100,00

Zo tegen het einde van het jaar wordt het weer eens tijd dat we van MamsatWork uit een mooi pakket maken waarmee jij een andere mama kan verwennen. We dachten zo om een mooi cadeaupakket samen te stellen ter waarde van ongeveer € 100,00 voor de winnaar.

verwennen

Waarom? Nou ja gewoon, omdat we de moeders ook wel eens wat vaker mogen verwennen! We zijn altijd maar druk met werken (buitenshuis of binnenshuis), de kinderen, huishouden, eten koken en zo nog veel meer. Staan vaak voor anderen klaar zonder dat we daar iets voor terug hoeven en dan is het ook nog eens zo dat het allemaal maar gewoon lijkt te zijn 😛 , niemand die het lijkt op te merken! Reden genoeg om eens iemand zomaar in het zonnetje te zetten en te verwennen met een leuk cadeau pakket.

Misschien weet jij wel een vriendin of een zus bijvoorbeeld die je graag zou willen verwennen met dit mama pakket? Of je eigen moeder? Gewoon, omdat ze het verdient! Omdat ze zelf bijvoorbeeld geen kerstpakket krijgt aangezien ze zzp-er is, omdat ze het financieel moeilijk heeft, of gewoon zomaar omdat je van haar houdt (óók een hele goede reden 😉 ).

Eigenlijk maakt het niet uit waarom je die ander wilt verwennen, als ze maar een mama is. Verder maakt iedereen evenveel kans! We willen gewoon zo tegen het einde van het jaar al onze lezeressen bedanken voor weer een mooi jaar en er graag eentje in het bijzonder verwennen.

Wie wil jij verwennen?

Wil jij die speciale vriendin verwennen, je moeder, of die mama die je wel vaker op het schoolplein ziet waarvan je weet dat ze het niet makkelijk heeft? Doe mee aan onze actie en maak kans. Er is vast wel iemand in je omgeving die je op deze manier kan verrassen of een hart onder de riem kan steken.

We gaan het pakket in de loop van de komende weken samenstellen. Het zal in ieder geval echte mama-verwen-producten bevatten waar iedere mama wel blij mee zal zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lekkere verzorgingsproducten, iets te lezen en wat lekkers erbij. You get the drift 😉 !

Het enige wat we van je vragen is dat je deze actie deelt en in een reactie aangeeft wie je zou willen verwennen. De actie loopt op facebook en op Instagram. Hoe meer mensen eraan deelnemen, des te vaker we dit gaan doen 😉 , dus deel vooral met je vriendinnen! De actie loopt tot en met 1 December 2015 en als jij wint dan kan jij de door jouw gekozen mama lekker laten verwennen!

 

 

46 gedachten over “Iemand verwennen? Win een mama pakket van € 100,00”

 1. Mijn moeder. Ze staat altijd voor mij en mijn zus klaar. Vroeger kreeg ze van mijn vaders pensioen nog een kerstpakket, maar helaas is deze stopgezet. Ik zou haar graag weer eens een keer van een kerstpakket laten genieten!

 2. Avatar foto
  Lin van de Werf

  Ik zou heel graag mijn moeder willen verwennen met dit pakket, gewoon omdat ik heel veel van haar houd en ze altijd voor iedereen klaar staat.

 3. Wat een onwijs lieve actie, ik moest direct aan mijn vriendinnetje denken… Net mams van 2 kleine spruiten… Ze doet het super, alhoewel ze het zeker niet makkelijk heeft. Zal super zijn haar eens in het zonnetje te zetten met een fantastisch mamma-pakket! Een heerlijk verwenmomentje, daar is ze echt wel eens aan toe..
  Ik ga vast duimen! 😉

  Groetje van ilsiee

 4. Ik gun het mijn schoonzusje Mai, mama van Daniël (4) en Amelia (9 maanden). Ik bewonder hoe ze haar best doet om Nederlands te leren en om haar kinderen dat ook goed door te geven. Ze is zelfs samen met haar zoontje op logopedie geweest om hem een goede start met taal te kunnen geven.

 5. Mn buurvrouw. Ze is moeder van een jongen en een meisje. Haar man is nu voor de 2e keer zijn baan kwijt geraakt (contract liep af/tijdelijk contract) en vorige jaar is ze haar moeder verloren, dit jaar haar vader. Ik gun haar een heerlijk pakket van jullie om zo de nare periode af te sluiten !

 6. Leuk leuk! Ik heb een zwangere vriendin die binnen nu en 6 weken moet bevallen, zou superleuk zijn om haar te verassen! Fingers crossed 😀

 7. Ik geef het graag aan mijn moeder , ze is vorige week geopereerd en heeft nog een lang tijd nodig om weer de oude te worden en ze heeft het erg moeilijk nu ze een tijdje niets kan en mag doen .. dit zou erg mooi zijn voor haar.

 8. Avatar foto
  Ilse Brinkhuis

  Ik zou graag mijn dochter Stephanie in het zonnetje willen zetten. Ze is mama van lilly, 1 jaar oud, en sinds 3 weken van Aivy. Dus in korst tijd 2 kindjes gekregen. Ze gaat daarbij ook nog naar school. Ik ben supertrots op mijn dochter dat ze zo`n fantastische moeder is en het zo goed doet met haar 2 kindjes. Het is natuurlijk best zwaar, vandaar dat ik haar dit gun.

 9. Heel graag voor mij en de 3 kinderen. Een heel slecht leven achter de rug en nu herstellende van PTSS (opgelopen trauma) onze rugzak zit zeer vol en ook financieel niet best. Toch hoop ik op vooruitgang en ben daar druk mee aan de gang. Ik heb vorig jaar mijn vader verloren (13 november 2014) en geen feestdagen kunnen vieren met de kinderen, Dit jaar hoop ik op fijne dagen.
  duimen maar

 10. Wat zou ik mijn moeder hier graag mee verassen, afgelopen jaar was een van de slechte jaren van haar leven. Ze heeft van een hoop mensen afscheid moeten nemen die nu vanaf boven meekijken. mijn vader is geopereerd waardoor die een tijdje afhankelijk was van mijn moeder, en nu blijkt ook nog dat de operatie mis is gegaan en het overnieuw moet. Daarbij ben ik verhuisd en heeft ze het ook nog tijd vrij gemaakt om me te helpen waar nodig. Het was een druk jaar voor haar met vooral heel veel tegenslagen. Uiteraard kan ik niet alles openbaar op internet gooien maar als een iemand dit verdient dan is het zeker mijn lieve moeder wel.

 11. Ik doe graag mee voor een vriendin van mij.
  Ze heeft dit jaar behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen op allerlei vlakken.
  De zon lijkt nu weer voorzichtig te gaan schijnen en hopelijk straalt hij straks weer volop.
  Dit verwenpakket zal daar zeker aan bijdragen, ze verdient het!

 12. Doe graag mee voor mijn moeder die het echt heel hard verdient ze staat altijd voor iedereen klaar ondanks haar spierziekte en met dit pakket zou ik haar echt mee verrassen.

 13. Wat een Geweldig Verwenpakket die zou ik graag voor mijn moeder willen winnen om haar mee te mogen verrassen nu maar hopen dat dit geweldige pakket misschien onze kant op mag komen.

 14. Wat een Geweldig Cadeaupakket is dit zou hem graag willen winnen om mijn moeder heel blij mee te maken. Dus ik ga heel hard hopen dat ik misschien wel als gelukkige winnaar eruit mag komen.

 15. Ik doe mee voor mijn schoonzusje. Gisteren al 6 jaar weduwe en ze doet het zo fantastisch. Vooral wat ze voor mijn ouders doet verdient een groot cadeau!

 16. Avatar foto
  Diny Gijsberts

  De enige ECHTE originele willen hier blijkbaar vele.Ik ben hier geen uitzondering op want deze actie is top! Bovendien worden deze artikelen steeds vaker in het straatbeeld gezien of staan in een magazine ! Mijn allerliefste nicht die al zoveel ellende voor haar kiezen heeft gehad.

 17. Mijn moeder staat altijd voor mij klaar
  en daarom verdient zij een verwengebaar.
  Met een MamsatWork-pakket
  beleeft zij veel verwenpret
  en wordt zij echt in het zonnetje gezet!

 18. Ik zou graag dit pakket willen winnen voor mijn beste vriendin Tamara, ze heeft een lastige tijd achter de rug en daarom verdient zij zo’n heerlijk verwenpakket! Daarmee zou ik haar graag willen verrassen.. 🙂

 19. Ik nomineer mezelf, aardig egoistisch, maar ik denk dat ik het verdien. Sinds februari al thuis wegens bekkeninstablilteit en rugklachten, mn kleine meisje is in mei geboren. We hebben ruim 6 en half jaar over haar gedaan en uiteindelijk is ze met IVF/IUI gelukt!!! <3 <3

 20. Avatar foto
  natasja emmen

  Ik doe gezellig even mee voor mijn nichtje. Haar man wou 2 maand na de geboorte van hun kindje scheiden. Ze staat er inmiddels 2 jaar alleen voor en hoe eng ze het in het begin ook vond, ze doet het super en ik vind dat ze echt een mooi mama-verwen-pakketje verdient!

 21. Ik nomineer mijn vriendin E.
  Zij is binnenkort 2 jaar moeder van een fantastisch jochie. Ze koos er bewust voor om hem alleen te krijgen. Geen makkelijke keuze, geen makkelijke opgave, maar ze doet het fantastisch!

 22. Mijn eigen mama. Omdat ze nu even echt voor ons klaar staat. En dan mag ze het delen met mijn zus, die ook wel wat verdiend! Om dezelfde reden!

 23. Avatar foto
  kempenaers anita

  ik zou heel graag mijn dochter dit pakket gunnen omdat ze dit echt verdiend en altijd klaar staat voor haar man en kindjes ook al is het al eens moeilijk

 24. Ik gun het mijn vriendin sherida enroht. Ken haar al vanaf de middelbare school. Ze heeft veel meegemaakt, maar staat altijd voor iedereen klaar. Heeft heel lang moeten wachten tot ze moeder mocht worden, maar heeft nu 2 lieve kindjes. En ook nu weer veel meegemaakt. Gun haar gewoon wat leuks en positiefs.

 25. Ik gun het m’n zusje Sherida.
  Ze heeft 2 kindjes onder de 2 jaar, allebei zijn ze te vroeg geboren. Ze zou geen kindjes kunnen krijgen. Daarbij heeft ze bij de laatste 1,5 maand na de bevalling een gebroken knie opgelopen waarvan ze nog steeds aan het revalideren is. Erg pittig dus.

 26. Avatar foto
  Marianne Bakker

  Deel deze graag voor eem dinnetje waarvan haar man net zoals de mijne erg weinig thuis is en ze vaak alleen moedert. Ze verdient het zeker ok heerlijk verwend te worden!

 27. Ik wil heel graag mijn moeder verrassen. Ze heeft een pittig jaar achter de rug, ziek geworden, baan verloren en ja zie maar eens weer aan de slag te komen als je 56 bent. Ze verdient het zo!

 28. Ik zou heel graag mn schoonzusje. Mama van 3 kids willen verrassen. Afgelopen drie jaar is ze continue bezig geweest met huisarts, ziekenhuis en noem maar op. Klachten werden pas het laatste jaar serieus genomen. En vorige week heeft dat uiteindelijk geresulteerd in een verwijdering van de baarmoeder. Deze mama moet tot zeker de kerst rustig aan doen. Moet nog 2 uur per dag gaan liggen, en kan dus niet op stap voor kadootjes voor de kids. Dit verrassingspakket zou echt heel goed uit komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven