Vichy Dercos: meer haar krijgen en een goede volume boost

De gemiddelde vrouw levert een levenslange strijd tegen haar. Aan de ene kant de vraag: hoe kom je er vanaf? We scheren, epileren en harsen ons een ongeluk. Maar waar je op sommige plekken van dat haar af wil… Mag er op andere juist wel wat bij. Maar meer haar krijgen, hoe doe je dat? Vichy heeft er een middeltje voor uitgebracht. Vichy Dercos, voor meer volume en een vollere haarbos. Hier lees je er meer over.

Vichy Dercos: meer haar krijgen mét meer volume

Wist je dat een wisselende haardos heel normaal is? Tijdens sommige fasen in je leven heb je meer haar. En tijdens andere wat minder. Geen bad hair days dus, maar bad hair months. Of zelfs years 😉 . En denk niet dat die ellende pas begint als je oud en bejaard bent… Zo is haaruitval na je zwangerschap heel normaal. Heel natuurlijk dus, net als beenhaar. Maar toch iets waar we liever niet mee hoeven dealen 😉 . Voor alle dames die meer haar krijgen als een van hun prioriteiten zien, is er Vichy Dercos.

Vichy Dercos: wat doet het?

Meer haar krijgen klinkt simpel. Maar hoe zou dat in zijn werk gaan? Door het gebruik van Vichy Dercos zou je meer volume, maar ook meer haar moeten krijgen. Het aantal haren neemt door het gebruik toe. Gemiddeld 1700 nieuwe haren na 90 dagen, waardoor de haardos voller wordt.

Hoe werkt het?

Het leven van haren volgt een vaste cyclus: het groeit, stabiliseert en valt uiteindelijk uit. Tussen 2 cyclussen kan de haarbulbus in een slaapfase komen. Als in een winterslaap, is de bulbus inactief en blijft leeg. Hoe langer deze fase duurt, hoe groter het aantal bulbussen wat leeg blijft. Haarvolume neemt af, de hoofdhuid wordt zichtbaar door het haar heen.

Tussen 2 groeicycli in gaat de haarbulbus over in een slaapfase, waarin hij zijn activiteit opschort en leeg blijft. Om uit deze slaapfase te komen, moet de haarbulbus gewekt worden: bij het bestuderen van deze beslissende fase, heeft L’Oréal Research de essentiële rol ontdekt die stamcellen spelen bij het wekken van de haarbulbussen in de slaapfase, en daarmee de vernieuwing van het haar. Vichy Dercos Neogenic bevat Stemoxydine. Het eerste molecuul met een biomimetische werking om het goed functioneren van de stamcellen te bevorderen zorgt ervoor dat slapende bulbussen ontwaken. Een ingewikkeld verhaal, maar met een simpel resultaat. Gemiddeld zorgt het voor 1700 nieuwe haren na 90 dagen.

Hoe gebruik je het?

Wil je meer haar krijgen en meer volume, dan gebruik je dagelijks Vichy Dercos. Een dagelijkse behandeling houdt in: 1 ampul ’s morgens of ’s avonds op droog of nat haar aanbrengen met de massageapplicator.  Gebruik Vichy Dercos in ieder geval gedurende 3 maanden voor een optimale effectiviteit.

Waar koop je het?

Vichy Dercos is verkrijgbaar in de meeste drogisterijen. Maar je scoort het ook online bij webshop Skinpharma. Er is Vichy Dercos shampoo, volume balsem en volume concentraat. Ook is er speciale anti-roos shampoo voor droog haar met dezelfde werking. Enne, heeft manlief soms ook last van dunner wordend haar? Dan zijn er ook ampullen voor mannen…

Lees ook: Kaal is het helemaal (of niet); doe jij mee aan Hairy February?

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven