Vijftig…..met tinten grijs

Nee hoor, geen nieuw boek van E.J. James, maar iets totaal anders.

Het is officieel! Op 7 april 1963 om 11.35 u. zag ik het levenslicht en daarmee ben ik zojuist toegetreden tot de groep der vijftigers. Daarbij is mijn (van oorsprong donkerbruine) haar inmiddels al jaren grijs, dus ben ik waarlijk “vijftig, met tinten grijs”.

Vijftig! Het is me wat. Het klinkt misschien oud maar dat is het niet. Tenminste, het voelt voor mij beslist minder oud dan het klinkt. Ik voel me goed, kan van heel veel dingen enorm genieten en heb nog veel plannen en wensen. Dat is natuurlijk een heel fijn gegeven. Daarbij ben ik ook erg dankbaar, want ik weet dat velen van mijn generatie het niet gehaald hebben. Deze dag te mogen beleven zie ik dan ook als een prachtig geschenk.

Hoe de dag zal gaan verlopen, weet ik niet. Ik zie het wel, laat het gewoon op me afkomen. Ik geef niks om grote feesten met toeters en bellen, ik hou het liever klein. In die sfeer heb ik iets georganiseerd en daar verheug ik me op.

Ik ben wel erg benieuwd hoe Sara er nou precies uitziet en vraag me af of ik nu ook te weten kom waar Abraham de mosterd haalt. Alhoewel….laat maar, want ik hou eigenlijk totaal niet van mosterd. Of zou hij ook Joppiesaus hebben??

1 gedachte over “Vijftig…..met tinten grijs”

  1. Pingback: Zieke Sara | Dagelijkse dingen en dromen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top