Villa Beau Lieu; een weekendje weg naar Bergen, relaxen en genieten van de zee

De kerstvakantie is weer voorbij en het lijkt net of dat hij niet geweest is… we zitten namelijk alweer volledig in ons ritme, want wat gaat dat toch snel. Werkend op kantoor mijmer ik weer even terug naar het begin van die vakantie en ons heerlijke verblijf in Villa Beau Lieu. Wij verbleven een weekend in deze heerlijke villa en ik geef je graag een review van Villa Beau Lieu.

villa beau lieu review

Villa Beau Lieu, een weekend aan zee relaxen

Wij mochten een weekend lang, van vrijdag tot en met zondag, gebruik maken van de uitstekende service die ze bij Villa Beau Lieu verlenen en de gastvrijheid die voor eigenaren Sandra en Jan als vanzelfsprekend lijkt te zijn. Bij binnenkomst was het niet alleen behaaglijk warm in ons prachtige appartement, er branden ook een aantal kaarsjes èn er stond een heerlijke appeltaart op tafel van de plaatselijke bakker. Gezelligheid op en top!

  

De inrichting van het appartement

Je ziet dat het appartement met liefde is ingericht, en dat Sandra en Jan hun uiterste best hebben gedaan om er een prachtig verblijf van te maken. Wij verbleven in de Torenkamer , waarbij we via het torentje een prachtig uitzicht hadden over de mooie Breelaan waar Villa Beau Lieu aan ligt.

Zoals wij gewend zijn van onze kinderen stormen die al giebelend door alle ruimtes om te keuren en te kiezen. Een ‘ik slaap hier’ en ‘ik wil daar liggen’ galmen al door de lucht. Maar wij hebben de keuze natuurlijk al lang gemaakt. Als je zo’n prachtige tekst boven een 2- persoonsbed ziet… dan is die kamer natuurlijk vergeven aan papa en mama, dat snap je wel.

Kinderen op de slaapbank

Onze kids sliepen dan ook lekker op de comfortabele slaapbank in de woonkamer. En dat verliep prima. De eerste avond zijn we lekker op pad gegaan, het centrum in. Wat een gezellig dorp is Bergen. Met een keur aan restaurantjes en kroegjes waarbij onze keuze al snel op een heerlijke Italiaan viel om samen met de kinderen te genieten van een bord pasta. Het eten was uitermate goed en we eindigden dan ook voldaan met een cappuccino.

Liever slapen tussen de wilde dieren? Boek een weekendje Safari Resort Beekse Bergen!

Slapen in Villa Beau Lieu

Na een heerlijke nachtrust onder de veelbelovende tekst in de slaapkamer hebben we genoten van een gezellig ontbijt met zijn vieren. Warme broodjes hiervoor haal je bij de bakker. Daarna hebben we ons op de meegenomen spelletjes gestort. Lekker even familytime.

Helaas regende het een beetje, maar eind van de ochtend werd het wat beter en daar hebben we dan ook van geprofiteerd. Want een weekendje Bergen is niet compleet als je de mogelijkheid niet aangrijpt om dan ook even uit te waaien op het strand. Zo gezegd zo gedaan.

Het strand om de hoek

In de zomer zou je met gemak naar het strand kunnen fietsen. Wij hebben toch maar voor een autoritje gekozen voor het geval het weer ons ineens niet meer zo goed gezind zou zijn. Rijdend van Villa Beau Lieu in Bergen naar Bergen aan Zee kom je wederom door het mooie centrum van Bergen. Je rijdt langs de prachtigste huizen om daarna zo de duinen tegemoet te gaan. Binnen no-time zijn we op het strand en zetten de kids het op een hollen. Altijd lekker om even ‘moe’ te worden, toch? Er ligt nogal wat aangespoeld hout dus direct komen de wrakverhalen naar boven en wordt er driftig in het zand geschreven.

Na een stevige wandeling duiken we in een beachhouse waar we lekkere hot choco drinken om weer op temperatuur te komen. Inmiddels is het weer zachtjes gaan regenen, dus we tuigen na de choco de boel weer op om naar ‘huis’ te gaan.

Relaxen en luieren

Bij ons appartement aangekomen liggen er wat spelletjes voor de deur. Sandra is zo lief geweest om die langs te brengen, vanwege het slechte weer. Maar de slaapbank in de woonkamer lonkt. We duiken met zijn viertjes op de bank, lekker onder een deken. De dvd van de kleine ijsbeer die ook al standaard in het huisje ligt gaat op. Gegarandeerd succes! Uiteindelijk eindigt het in een lekker luierfestijn en genieten we heerlijk van ons samenzijn, wat kaasjes en andere lekkernijen.

Na ook nog een aantal spelletjes gedaan te hebben is de avond helaas zo voorbij en duiken wij ons heerlijke bed weer in. Nog één nachtje genieten van Villa Beau Lieu. De volgende ochtend is het weer tijd om naar huis te gaan en de kerstdagen thuis voor te gaan bereiden. Wij hebben in ieder geval enorm genoten van de tijd die we even samen konden spenderen. En van de luxe uitstraling die Villa Beau Lieu te bieden hebben.

Er is geen twijfel over… boek je hier een appartement, dan ga je je gegarandeerd thuisvoelen! Oja….en wifi is alom aanwezig, ideaal voor zo’n workaholic als ik. Wil je meer weten over de mogelijkheden en eventueel een reservering maken? Kijk dan op de website van Villa Beau Lieu en overtuig jezelf, je zal er niet veel voor nodig hebben!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven