Bijzondere, niet alledaagse, vilten rozen

In de webshop van Urban Hippies vind je niet-alledaagse sieraden voor meisjes en vrouwen die niet dertien-in-een-dozijn zijn. De sieraden zijn gemaakt van oude vintage materialen die, aangevuld met nieuwe onderdelen, een bijzondere, rijke en soms sprookjesachtige sfeer in zich meedragen. Door de bijzondere materialen zijn de oplagen klein en weet je dus zeker dat je iets origineels hebt. Alle sieraden worden in Nederland gemaakt en tijdens het productieproces wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met mens en milieu.

De vilten rozen van Urban Hippies zijn worden op een hele bijzondere manier gemaakt, namelijk door leerlingen van het voortgezet speciaal onderwijs die werken in een arbeidstoeleidingscentrum (ATC). In het ATC leren jongeren zich voor te bereiden op de tijd na school. Ze werken aan hun motoriek, concentratie en de samenwerking met collega’s. Daarnaast wordt hun wereld een stukje groter doordat ze te maken hebben met opdrachtgevers en klanten. De rozen zijn kwalitatief nog net zo goed als toen ze door Urban Hippies zelf gemaakt werden, maar eigenlijk zijn ze nu nog veel mooier.

De rozen kosten € 4,95 per stuk, inclusief verzenden. Ze zijn gemaakt van stevig vilt, zijn vormvast en zitten stevig verlijmd op een clip. De clip is geschikt voor kort en lang haar,maar kan je ook dragen op kleding, je jas, je tas of zelfs je schoenen.

Om het wachten op de lente wat gemakkelijker te maken, geeft Urban Hippies bij elke bestelling (geen minimum bedrag) een vilten roos. Zet mamsatwork op je bestelformulier. Deze actie loopt tot 21 februari 2013.

 

P.S. Wist je al dat je elke maand kan meedoen aan een loting waarbij Urban Hippies sieraden kado doet? Je doet hieraan mee als je je inschrijft voor de nieuwsbrief van Urban Hippies en dit kan via de homepage. Uitschrijven kan via een link die maandelijks in een bericht verstuurd wordt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven