Vlindertasjes… so cute

Vlinders behoren tot de orde van gevleugelde insecten. Er bestaan maar liefst 160.000 soorten, waarvan er meer dan 50 soorten ook in Nederland leven. Door hun opvallende kleurrijke uiterlijk spelen ze in verschillende culturen een rol en zijn ze al eeuwen lang een veelgebruikt onderwerp in kunstuitingen, zoals schilderijen en fotografie.

Vlinders spreken tot de verbeelding, hebben een mooie, kleurrijke, romantische uitstraling en geven een gevoel van vrijheid, vind je niet. Geen wonder dus dat deze mooie beestjes niet alleen populair zijn bij volwassenen, maar ook erg populair zijn bij meisjes. Door hun kleuren en patronen in vele varianten kun je een mooie uitstraling creëren die meisjes erg aanspreekt. Zebra Trends weet precies wat kinderen mooi vinden en heeft daarom een prachtige serie vlindertassen ontworpen. Deze mooie serie tassen zal vast en zeker bij echte girly meisjes in de smaak vallen. Wij vinden hem in elk geval fantastisch. De collectie is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl

zebra-trends-kindertasje-butterfly-roze-met-dollzebra-trends-kindertas-a4-butterfly-zwart

De collectie vlinder tassen van Zebra Trends bestaat uit meerdere tassen in verschillende kleuren en verschillende maten. Zodat er voor allerlei leeftijden en smaken iets bij zit. Bij een aantal van deze tassen zit een schattig poppetje. Deze poppetjes werden al in meerdere collecties van Zebra Trends verwerkt en zijn ook zeer populair bij de meiden (mijn meisje heeft er ook een). Als je op zoek bent naar een leuke meisjestas dan zijn deze vlindertassen zeker de moeite waard om te bekijken.

Voor de jongste dames is het roze flaptasje perfect. Een schattig schoudertasje met glitter vlinders en een lief poppetje met roze jurkje met diamantje er op. Voor de grotere meiden is er een A4 formaat tas in cool zwarte uitvoering met zilver/roze/blauwe vlinders. De praktische tussenmaat in canvas uitvoering is verkrijgbaar in een blauwe variant met poppetje en een mooi roze bling bling exemplaar.

Op zoek naar een nieuwe tas voor je dochter? Kijk dan dus snel voor deze leuke vlindertasjes op Hippebeestjes.nl. Voor nog meer leuke kindertassen of een leuke jongenstas kun je daar trouwens ook prima slagen!

zebra-trends-kindertas-butterfly-blauw-met-dollzebra-trends-kindertas-butterfly-pink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here