Je vloer beschermen met een kunstige vloerbeschermer

Nu we allemaal meer thuiswerken besteden we ook wat meer aandacht aan ons thuiskantoor. Want je home office mag er best een beetje gezellig uitzien naast dat het praktisch is. Zeker als je er zo vaak vertoefd. Een opgeruimde, gezellig ‘warme’ en aangeklede kantoorruimte zorgt namelijk voor betere prestaties. Daarnaast is dat thuiskantoor een onderdeel van je huis en dan wil je ook graag dat het er leuk uitziet. Liefst een beetje in stijl met de rest van je huis. Toch? Daar kunnen deze vloerbeschermers tegen stoelen je heel goed bij helpen! Zo kan je je vloer beschermen op een manier die in stijl is met je inrichting.

vloer beschermen met een vloerbeschermer tegen krassen

Design vloerbeschermers om je vloer te beschermen tegen krassen van stoelen

Ik kwam deze vloerbeschermers tegen omdat ik het tapijt dat we onder onze stoelen hadden liggen een beetje beu was. Met een hoop kale plekken zag dat er maar sjofel uit. En het verplaatsen van de stoelen is ook nog eens drama op dat tapijt, terwijl het met deze vloerbeschermers een stuk beter gaat. Zelfs al hebben we bureaustoelen zonder wieltjes. Wat natuurlijk niet echt handig is 😉 .

Op de wishlist komen dan ook bureaustoelen met wieltjes die lekker moeten zitten én nog makkelijker rijden. Maar tot die tijd genieten wij in ieder geval van het eenvoudiger verplaatsen op deze mooie vloerbeschermers. En uiteraard blijven deze vloerbeschermers gewoon liggen als we eindelijk zover zijn dat de nieuwe bureaustoelen een feit zijn.

Afijn, ik wilde het helemaal niet over mijn bureaustoelen hebben, maar juist over de nieuwe vloerbeschermers van Mótif die ik zo gaaf vind. Vloerbeschermers zoals je niet snel ergens anders vindt. Want allemaal kennen we die lelijke plastic gevallen wel die doorzichtig zijn. Met zo’n vloerbeschermer zie je je vloer eronder liggen, maar het is natuurlijk niet zo dat de vloerbeschermer niet opvalt. In tegendeel. Die doorzichtige vloerbeschermers vallen hartstikke goed op dus ook al zijn ze handig voor de stoelen, het ziet er niet echt uit. Mijn bescheiden mening uiteraard.

Omdat ik het er hierboven over had dat we allemaal wel willen dat onze home office er een beetje gezellig uitziet hierbij de tip over deze kunstige beschermers voor je vloer. Deze vloerbeschermers zorgen ervoor dat de stoelen makkelijk verplaatsen, dat je vloer vrij blijft van krassen én dat de ruimte een beetje opfleurt. Daarnaast zijn ze ook nog eens lekker warm aan de voetjes. Ik zal je vertellen waarom.

De voordelen van deze design vloerbeschermers

Allereerst zien ze er gewoon tof uit. Niet geheel onbelangrijk als je gezelligheid en eenheid in je thuiskantoor wil creëren natuurlijk. Daarnaast kan je -net als op iedere andere vloerbeschermer- je stoelen eenvoudig verplaatsen.

Maar deze vloerbeschermer heeft nog een aantal andere voordelen. Zo is hij namelijk aan de bovenkant heerlijk zacht waardoor je gerust met je blote voeten op de mat kan zitten. Hij voelt dus als een tapijt aan aan de bovenzijde. Aan de onderzijde heeft de mat om je vloer te beschermen een fijne antislip rubberen laag die isolerend én geluiddempend werkt.

De mat is lekker ruim (90*120 centimeter) en hij is geschikt voor harde én zachte vloeren.

Toffe designs om uit te kiezen en ook heerlijk voor huisdieren

Ik vond het ontzettend moeilijk kiezen moet ik eerlijk aangeven. Zoveel mooie designs hebben ze op de vloerbeschermers voor je stoelen. Van mooie stonewash, jute en cognac motieven (héél stijlvol op een betonnen vloer), tot aan gaming varianten voor het bureau van je kind.

Je hebt zelfs minimalistische varianten in de witte look met zwarte strepen zoals je tegenwoordig overal de vloerkleden ziet. Een supermatch als jij je thuiskantoor in dezelfde ruimte hebt waar je ook zo’n vloerkleed hebt liggen. Persoonlijk had ik daar zelf ook nog wel voor willen kiezen maar in verband met onze huisdieren heb ik toch een andere keuze gemaakt.

Vloerbeschermer voor stoelen van Motif, in de mooiste designs, goed tegen krassen en voor warme voetjes

Onze hond ligt namelijk graag bij onze voeten. Hij is dan ook heel blij met onze keuze om de vloer te beschermen, want hij ligt er heerlijk op. Maar een witte vloermat vind ik dan persoonlijk toch net wat te kwetsbaar. Ook al is de mat goed afwasbaar, toch heb ik om die reden gekozen voor een iets minder besmettelijke variant. Maar hadden we geen huisdieren gehad, dan had ik het wel geweten 😉 .

Meer weten over deze toffe bescherming voor je vloer? Check dan de website van Mótif.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven