Voor de Hap: van drinkbeker tot koeltas, alles om lekker te happen

Ja! Eindelijk Lente! Mooi weer, dus weer lekker erop uit met de kids. Picknicken, wandelen, fietsen en naar het strand! Lekker bewegen en genieten van elkaar en het voorjaar. En van lekker bezig zijn krijg je dorst. Handig is het dan als je ervoor zorgt dat je wat bij je hebt, zoals bijvoorbeeld een mooie drinkbeker van Voor de Hap.

Loop jij nog met pakjes drinken te zeulen? Dan willen we je graag een tip geven. Van moeder tot moeder 😉 . Pakjes drinken bevatten namelijk heel erg veel suiker. En goed voor het milieu is het ook al niet, al dat wegwerpspul. Wil jij gezonde kinderen, en een gezond milieu? Ga dan voor een drinkbeker. Daarbij bepaal je zelf wat er in die beker gaat.

Lees ook: Snoep met veel minder suiker, smaakt dat? Wij deden de test!

Voor de Hap

Ben jij nog op zoek naar een handige drinkbeker? En liefst ook nog eentje die er leuk uit ziet? Kijk dan eens in de webshop van Voor de Hap. Daar hebben ze geweldige drinkbekers van Crocodile Creek in een hoop verschillende prints. Zoals bijvoorbeeld een paard, ballerina, lieveheersbeestje, prinses, raket, robot of race wagen. Deze grote milieuvriendelijke drinkflessen (400ml) zijn van roestvrijstaal. Handig om water, sap, of melk in mee te nemen. Je drinken blijft heerlijk koel! En ze lekken niet. Altijd handig bij dat stelletje knoeiers 😉 .

Bij webshop Voor de Hap scoor je meteen een matchende broodtrommel. Maar je kan er natuurlijk ook gewoon jezelf een beetje verwennen 😉 . Want ook voor volwassenen hebben ze er genoeg mooi spul. Op zoek naar een fijne bidon voor tijdens het sporten? Of een koeltas om mee naar het strand te nemen? Voor de Hap heeft een lekker breed assortiment. Zolang het maar met ‘happen’ te maken heeft, is de kans groot dat je het er kan scoren 😉 .

Drinkbekers en -flessen voor volwassenen

Onze persoonlijke favoriet? De Chilly drinkbeker met avocado print. De chilly beker houdt je drankje 24 koud óf juist 24 uur warm… Ondanks het weer! Ideaal dus om je hoofd koel te houden als jullie met het gezin onderweg zijn naar Zuid-Frankrijk. En zeg nou zelf: met zo’n mooie beker vind je toch altijd wel een excuus om hem te gebruiken?

Daar mag op geproost worden! Misschien vind je wel een fles die zó mooi is dat je er spontaan door wilt gaan sporten. Of is dat misschien net íets te positief gedacht? 😉

Lees ook: Pakjes drinken of een drinkbeker; waar kies jij voor?

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven