Voor thuisblijvers EN vakantiegangers

Ben je deze zomer te vinden op de camping, ben je meer van het glamping of blijf je lekker thuis? Het melamine van French Bull komt altijd en overal van pas. Het is praktisch voor buiten, want het is vrijwel onbreekbaar en… het is prachtig! Dus neem het mee in je vouwwagen, caravan, fietstas of boot, of ga lekker BBQ-en of picknicken in het park, op je balkon of in je eigen tuin. Deze borden, bekers en lepels zorgen voor de vrolijke noot!

French Bull is een Amerikaans merk dat vrolijke, kleurrijke en praktische huishoudproducten op de markt brengt. Jackie Shapiro ontwerpt melamines met bloemen, strepen en stippen in alle kleuren van de regenboog. Naast het kleurrijke melamine voor volwassenen bestaat er ook een kinderlijn. Hiervan heeft Kleuroptafel het jungle servies, met – ook weer – vrolijk gekeurde apen, olifanten, giraffe en leeuwen. “Aan tafel!”

Kleuroptafel geeft lezers van MamsatWork in de maand juli maar liefst 20% korting op de producten van French Bull, dus sla snel nog je slag voordat de vakantie begint! Gebruik code FBjuli tijdens het afrekenen. De korting geldt bij aankoop van minstens €25,-.

 

 

Afbeeldingen afkomstig van French Bull blog 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top