De leukste voorjaarsjasjes voor dames

Heerlijk, dat voorjaarszonnetje. Ik kan er enorm van genieten. Er is echter één vraagstuk waar ik in de lente altijd tegenaan loop. En dat is de vraag ‘welke jas trek ik aan’. Als de zon in de ochtend al schijnt, dan ziet het er gelijk een stuk warmer uit, maar soms kan het nog best wel fris zijn natuurlijk. Een artikel over de leukste voorjaarsjasjes voor dames mag dan ook niet ontbreken. Met deze jassen in je basis garderobe kan je iedere lente weer opnieuw met gemak kiezen, want deze drie tussenjassen die je wil hebben voor het heerlijke lenteweer.

Leuke voorjasjes voor dames

Na lang wachten is het eindelijk zover, het kwik stijgt volgende week boven de 20 graden en dat betekent dat de lente nu dan ook echt aan zal voelen als lente. Alhoewel je ’s middags met twintig graden heerlijk zonder jas in de zon kunt zitten kan het ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat wanneer het zonnetje ons niet verblijdt met zijn aanwezigheid, toch nog best wel een beetje fris zijn. Je doet er daarom goed aan om een tussenjas te hebben tijdens deze dagen. Een voorjaarsjasje is perfect geschikt voor de tussenseizoenen, oftewel de lente en de herfst. In dit blogartikel nemen we de drie meest populaire voorjaarsjasjes voor dames van dit seizoen even met je door zodat jij zeker weten goed de lente doorkomt.

voorjaarsjasjes voor dames; de trenchcoat

De trenchcoat: The all-time dames klassieker van de voorjaarsjasjes

De trenchcoat is al jarenlang een echte favoriet en ondertussen kunnen we wel vol vertrouwen stellen dat de trenchcoat het voorbeeld is van een echt tijdloos fashion item. Dit lenteseizoen is de trenchcoat een van de populairste jassen en we zullen hem dan ook in vele soorten, maten en kleuren tegenkomen. Het fijne van de trenchcoat is dat het veel mogelijkheden biedt qua kleur en lengte. We zien zowel het korte model als het lange model veel en met name de kleuren beige, olijfgroen, donkerblauw en zwart lijken populair te zijn.

Wil jij meer opvallen met je trenchcoat? Vandaag de dag zijn er ook veel trenchcoats te vinden met een aparte kleur of zelfs met print. Zo is er voor iedereen wel een perfect model te vinden van deze voorjaarsjasjes voor dames.

De bodywarmer: Perfecte voorjaarsjasjes voor dames voor een wandeling 

Voor een stoere look is de bodywarmer the way to go. Een bodywarmer is ideaal voor het lenteweer, het houdt je lichaam (en organen) lekker warm terwijl de rest wel gewoon verkoeling krijgt. Vooral wanneer je actief op stap gaat kan een bodywarmer een echte uitkomst zijn.

Tijdens een wandeling is een volledige jas vaak te warm maar een bodywarmer is dan precies goed. En laten deze voorjaarsjasjes voor dames nu ook helemaal trendy zijn! De bodywarmers zijn er in zowel dikke als dunne varianten zodat je ook daarin nog weer kunt afwisselen. De bodywarmer is leuk te combineren met een grote trui eronder en wanneer het wat warmer is kun je hem ook prima combineren met een T-shirt. Ook dit fashion item is een echte favoriet en kun je in alle mogelijke kleuren tegenkomen dit seizoen.

voorjaarsjasjes voor dames, het bomberjack!

Het bomberjack: Stoer & classy

Het bomberjack zien we deze lente vooral veel terug in de vorm van een ‘varsity jack’. Deze jacks zijn gebaseerd op de baseball jackets uit Amerika en worden ook door de studentenverenigingen daar veel gedragen als statement-piece. De jacks bestaan vaak uit meerdere kleuren én hebben vaak een tekst. Ik heb er zelf ook eentje, al jaren zelfs! En ook nu zijn deze dames voorjaarsjasjes nog steeds te dragen, zelfs bij jongere meiden zijn ze helemaal in. Zo zie je maar dat je best een paar varianten voorjaarsjasjes in je garderobe kunt hebben. Ze blijven nog jaren na dato trendy.

De jassen komen voor in neutrale tinten zoals beige met wit (voor een subtiele look) maar zijn ook verkrijgbaar in echte knaltinten zoals groen, knalrood en blauw. Het bomberjack is een heerlijke tussenjas en is vooral voor de frisse ochtenden een ultieme uitkomst. Met het dragen van een bomberjack creëer je een sportieve doch stoere look. Hou je niet zo van de varsity stijl? No worries! Een zwarte of groene bomberjack is ook nog steeds helemaal hip deze lente!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven