Je vriendin verrassen en in het zonnetje zetten? Doe mee met #blijmetvergelijk

Een bijzondere actie deze keer. Winnen, maar dan niet voor jezelf. Mooier kan het eigenlijk niet vind ik, want je vriendin verrassen of een vriend blij maken geeft een goed gevoel. Met Vergelijk.nl mogen we deze hele bijzondere actie opzetten. De #blijmetvergelijk campagne. En jij mag iemand nomineren!

vriendin_verrassen

Je vriendin verrassen of je buren, wat je wilt

Wij zijn namelijk op zoek naar iemand die een extraatje ècht kan gebruiken. Waarom? Nou bijvoorbeeld omdat je vriend of vriendin het niet breed heeft en zijn of haar wasmachine net stuk is. Of omdat een van je je buren werkeloos is en met een ziek kind in huis wel een oppepper kunnen gebruiken.

Heb jij een vriendin die een steuntje in de rug kan gebruiken en wil je deze vriendin verrassen? Of die vriend, buurman of dat familielid? Nomineer hem of haar dan voor deze actie.

Wie weet zetten we jouw vriend of vriendin samen in het zonnetje met de Blijmakers en maken we hem of haar blij met een product ter waarde van € 500,- van Vergelijk.nl. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een TV, mobiele telefoon, digitale camera, espressomachine, laptop, wasmachine, magnetron of koelkast.

Doe je mee? Lees dan even de (logische) voorwaarden :

  • Het verhaal van de genomineerde berust op waargebeurde feiten
  • De genomineerde woont in Nederland
  • Jij bent bereid om, als je iemand genomineerd hebt en jullie hebben gewonnen, onder ‘valse voorwendselen’ de winnaar mee te lokken naar een nader af te spreken plaats om de prijs in ontvangst te nemen.
  • De winnaar staat het toe om middels fotoverslag op een blog in de publiciteit te komen op MamsatWork.nl en via de social media van Vergelijk.nl

Wil jij je vriendin verrassen, of iemand anders? Vul dan onderstaande formulier in of reageer op onze facebookpost. Tag daar diegene die je wilt verrassen en vertel waarom (mensen zonder facebook maken uiteraard ook kans).

De winnaar

MamsatWork.nl en Vergelijk.nl kiezen dan samen de winnaar uit. Dus zorg ervoor dat je verhaal ons overtuigt, maar zeker berust op feiten. Je kunt meedoen tot en met 2 juli 2015 0:00 uur. Succes!

[Form id=”84″]

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven