Vrolijk en sprankelend het oude jaar uitluiden

De kerstdagen zijn nog niet voorbij of Oud en Nieuw is alweer op komst. Wat je ook gaat doen, of je nu lekker op de bank zit met je familie of naar een groot feest gaat met vrienden, met deze hakken wordt je avond (en nacht) extra feestelijk.

Deze hakken van Menbur uit Spanje, zijn van binnen van echt leer en van buiten zijn ze gemaakt van een zilverkleurige stof. Het sprankelt zodra er een beetje licht op valt, waardoor ze extra opvallend zijn.

Het tweeling broertje van deze schoen is gemaakt van een glanzende zwarte stof en maakt je outfit heel chic. Perfect passend bij je Little Black Dress die iedere vrouw wel in huis heeft of elk ander jurkje dat je in je kast hebt liggen.  Weliswaar zijn ze minder opvallend dan de zilveren versie, maar ze zijn buitengewoon elegant en dankzij het hakje van 5 cm kan je er ook goed op lopen.

Maak elke gelegenheid net wat leuker en feestelijker in de komende donkere maanden met deze schoenen van Bella e Bello. Bella e Bello wenst je een vrolijk 2013 met 13% korting op de gehele collectie met code happy2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven