Vul een kinderhand; kleine moeite, groot plezier!

Stichting Vul een Kinderhand – een initiatief van Miranda Janssen –  ondersteund kinderen waarvan de ouders onder de armoedegrens leven. Dit komt doordat de financiële situatie van de ouders door welke reden dan ook ontoereikend is om een kind te laten deelnemen aan de dagelijkse activiteiten in een kinderleven. De reden dat de ouders in deze situatie zijn beland lopen uiteen van een faillissement, verlies van baan tot torenhoge schulden. De kinderen zijn hoe dan ook de dupe hiervan en kunnen er vaak niets aan veranderen.

Zij vallen buiten de boot doordat er geen geld is voor kleine extra dingen zoals; cadeautje tijdens Sinterklaas of Kerst, cadeautje als je jarig bent, trakteren etc.

De kinderen die bij Stichting Vul een Kinderhand “ingeschreven” staan zijn kinderen waarvan de ouders staan geregistreerd bij het Budget Bureau Almere (traject schuldsanering).

Wat doen ze?

De ouders kunnen een beroep doen op de Stichting voor een verjaardagscadeautje, traktatie etc. Ook organiseren zij jaarlijks een Sinterklaasfeest.

Dit jaar hebben ze voor het eerst een Kerstactie. Je kunt je kerstpakket doneren of zelf een pakket maken voor een gezin met kinderen. Zij bezorgen deze pakketten bij de gezinnen. Door de economische crisis blijven de aanmeldingen bij hen binnenkomen voor ondersteuning en kerstpakketten en daarom doen zij een oproep aan iedereen!

Doneer of maak een pakket voor een gezin met kinderen in Almere!

Wil je meer weten? Kijk dan op Vul een Kinderhand.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven