Waar zit je G spot en hoe kan je er meer plezier van hebben?

Ik hou wel van wat controversiële content zo nu en dan. Vandaar dan ook dit blog over een nieuwe G spot stimulator. Nu hoor ik je denken ‘Hoezo is de G spot controversiëel?’ Heel simpel… lang niet iedereen is het er blijkbaar over eens of dat dit erogene plekje wel bestaat. Daarom.

Nu ga ik je hier geen review geven over of ik hem wel of niet gevonden heb – dat gaat je namelijk niets aan 😉 , maar ik wil de geïnteresseerden tóch graag over een nieuw speeltje op de markt inlichten. De Stronic G pulsator, geknipt voor het behalen van een ultiem orgasme als ik de pers en de reviewers mag geloven.

Eerst nog even kort over de G spot

Heb je er nog niet eerder van gehoord, dan is dit stukje tekst misschien nog handig om te lezen. Anders sla je dit gewoon lekker over en ga je ‘straight to the point’.

Wat is de G spot nu eigenlijk?

De G spot is een extra erogene zone in de vagina van de vrouw. Deze plek is een beetje geribbeld qua structuur en geeft (voor de vrouwen die hem inmiddels gevonden hebben) een heviger en bevredigender orgasme. Minder piekend dan een ‘gewoon’ clitoraal orgasme, maar langer en intenser. So i’ve been told.

Dit kleine plekje in je vagina reageert op het uitoefenen van druk en herhaalde bewegingen.

Waar zit de G spot
Bij nummer 5 vind je de G spot

Waar zit de G spot?

De G spot is bereikbaar door bijvoorbeeld met twee vingers naar binnen te gaan, waarvan de vingertoppen gekromd zijn. Een soort ‘kom hier’ gebaar wat je met je vingers uitvoert. Hij zit namelijk aan de binnenkant van je vagina, zo’n 4-5 cm diep tegen de buikwand aan. 

Het schijnt echter anatomisch onmogelijk te zijn om deze plek als vrouw zelf te bereiken. Je moet het dus óf aan je partner overlaten, óf een G spot stimulator gebruiken.

Lees ook: een beter seksleven met de O-shot

De perfecte G spot stimulator; Stronic G spot pulsator

En daar komt dus dit nieuwe speeltje om de hoek kijken, de Stronic G. Van Duitse makelij, maar dat klinkt logisch aangezien het ook een Duitser was die de G spot überhaupt als eerste benoemde, namelijk de Duitse gynaecoloog Ernst Gräfenberg. Zij zijn blijkbaar op dit gebied een stapje verder.

De Stronic G is speciaal ontwikkeld om probleemloos de G spot te vinden en te stimuleren. Lang leve de electronica! Je hebt hier dus nu géén partner meer bij nodig. Óf je gunt het je partner om er wel bij te zijn maar geen lamme arm of vingers te krijgen, zo kan je het natuurlijk ook zien.

Misschien is het zelfs nog wel een leuk verjaardagscadeau voor hem!

g spot stimulator Stronic G

Hoe werkt de Stronic G?

Je brengt de Stronic G ongeveer voor de helft naar binnen waardoor de uitstulping op de G spot stimulator precies tegen de juiste plek rust. Nu hoef je hem alleen nog maar aan te zetten voor het gewenste resultaat.

Om ervoor te zorgen dat iedere vrouw de Stronic G met plezier kan gebruiken om een nieuw of intenser orgasme te ontdekken heeft deze stimulator uiteraard meerdere standen en snelheden.

Lees ook: geen zin meer in seks ? Dit advies helpt je misschien.

Je koopt de Stronic G ook gewoon bij Bol.com

Voordeel van de Stronic G pulsator

Het grote voordeel van deze pulsator ten opzichte van andere stimulators schijnt te zijn dat de Stronic G uit zichzelf stoot. Hier komt dus geen handmatige beweging meer aan te pas. Het speeltje is overigens níet goedkoop, maar wie weet vind jij het het geld dubbel en dwars waard.

Te duur en toch even naar iets anders kijken? Kijk dan op Veiliggenieten.nl of check dan de Pabo, voor betaalbare stimulatoren. Vind je het maar niets om ‘zomaar’ een stimulator te bestellen zonder dat je iets meer erover weet? Kijk dan eens bij Ladiesnight.nl voor een leuke avond met vriendinnen waar je ook nog wat aan overhoudt.

Ik heb er in ieder geval al positieve verhalen over gehoord.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven