De Walkie Talkie tent, voor nóg meer speelplezier op vakantie

Hahaha, ik moest er hard om lachen… de Walkie Talkie tent doet zijn entree! Sinds vandaag is deze tent gelanceerd op de Vakantiebeurs door Vacanceselect op diverse lokaties in Zuid Europa.

Walkie Talkie tent; het idee erachter

De Walkie Talkie tent is uiteraard niet zomaar ontstaan. Er zit wel degelijk een filosofie achter en die is zo simpel als het maar zijn kan. Terug naar ’the good old days’. Want hoeveel plezier hebben wij vroeger niet met die Walkie Talkies beleefd. Uren heb ik met vriendinnen gespeeld met die bakbeesten.

walkie talkie tent

Zoals we wel meer retro trends zien komt ook de Walkie Talkie terug in beeld. Niet de oude ‘koelkasten’ van vroeger maar een wat uitgedachter model staat garant voor veel speelplezier tijdens deze vakanties. Mits dat je zo’n Walkie Talkie tent boekt natuurlijk 😉 .

Nog nooit was een verblijf op een camping voor kinderen zo ouderwets leuk!

⇒ Je boekt een Walkie Talkie tent bij Vacanceselect.

De lancering op de vakantiebeurs

Op de eerste dag van de komende Vakantiebeurs onthult Vacanceselect de Walkie Talkie tent. Deze speciaal ingerichte glampingtent voor kinderen is vernoemd naar de walkie talkie, die in de tent hangt. Hiermee staan ‘de kinderen’ in contact met hun ouders, die ernaast verblijven. Maar, vooral leuk, ze kunnen er ook buiten mee spelen. Zo leveren deze retrogadgets een bijdrage aan de wens van veel vaders en moeders, dat kinderen vooral tijdens de vakantie het gebruik van mobiel en tablet verminderen.

En hoe kan je nu beter dat tabletgebruik de kop in drukken dan je kinderen hun telefoon in te laten leveren in ruil voor de Walkie Talkie. Voor plezier in de tent, maar uiteraard ook voor buiten de tent op de gehele camping. Wat precies het bereik van deze apparaten is dat durf ik niet te zeggen, maar ongetwijfeld voldoende om je twee straten verderop op de camping te verstoppen en met je broertje of zusje aan de klets te gaan. Of je ouders laten zoeken natuurlijk!

walkie talkie spelen bij tent

Walkie Talkie tent in Zuid-Europa te boeken

De Walkie Talkie-tent, die komende zomer op verschillende campings in Zuid-Europa zijn vuurdoop beleeft, is onderdeel van de zogenaamde TwinLodge. Dit is een nieuw, romantisch tentenduo: één voor de kinderen, één voor de ouders. In beide tenten is een walkie talkie aanwezig.

Heel handig overigens, want zo kan je niet allene overdag plezier beleven aan de Walkie Talkies, maar ook ’s avonds met een gerust hart je kinderen in hun eigen tent laten slapen met de Walkie Talkie naast zich. Je bent immers direct bereikbaar voor ze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven