Warm bankhangen zonder ruzie over de dekens!

Nou, wij hebben weer iets getest hoor. Ik vind het dé uitvinding van dit moment: Warmpies. Alleen de naam is al leuk, maar het levert ons ook het nodige comfort op nu het langzaamaan kouder wordt.

Samen bankhangen in onze Warmpies

Ik weet niet wie van jullie het herkent, maar wij liggen altijd al lekker opgekruld onder een dekentje op de bank. En vaak is dat onder dezelfde fleecedeken. Frank met zijn voeten aan het ene eind, ik met het deken aan het andere eind en Lotte middenin.

Je begrijpt het al… Lotte heeft het altijd lekker warm en ik moet altijd om mijn stukje deken vechten. Maar dat is met onze Warmpies nu verleden tijd.

warmpies warme sweater

Mijn eigen warme omhulsel

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het super gezellig zo met zijn drieën op de bank en we genieten ervan dat Lotte nog zo graag mee een seriee kijkt of een aflevering van bijvoorbeeld ‘Wie is de Mol’, ‘Het perfecte plaatje‘ of ‘Expeditie Robinson’.

Maar dat gedoe met een deken dat moest maar eens afgelopen zijn. Daar komt nog bij dat zo’n deken uiteindelijk altijd op de bank ligt. Dat ziet er niet echt gezellig uit vind ik.

Met onze Warmpies gaat dat nu dus anders. We hebben allebei een heerlijke sweater van Warmpies aan. Lekker oversized, met capuchon en helemaal voor onszelf.

De voordelen van Warmpies

Daar kan ik eigenlijk heel kort over zijn:

  • Geen ruzie meer op de bank
  • Super zacht om helemaal in weg te duiken
  • De capuchon is uitermate fijn, vooral om dat aan mijn kant van de bank het door het oude kozijn nog een beetje tocht
  • De verwarming kan een stuk lager omdat we het toch wel behaaglijk hebben, we besparen dus op energie
  • Je kan je handen als je wilt in de buidel op je buik stoppen
  • In verschillende kleuren beschikbaar

Normaal gesproken zijn Lotte en ik écht niet van het twinnen, maar ik kon het deze keer niet laten 😉 . Twee warmpies, beiden in de kleur zachtroze. Een damesmaat en een kindermaat. Dat is hoe wij tegenwoordig op de bank zitten (lees: hangen).

Heerlijk cosy cocoonen.

Meer informatie over Warmpies

Warmpies heeft zich tot doel gesteld om duurzaam te produceren en alleen te werken met Nederlandse ondernemers die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de lijst hebben staan.

Dat is goed nieuws vinden wij.

Daarnaast kan je momenteel de Warmpies met korting aanschaffen waardoor het nog wat interessanter wordt. Wil jij dus ook besparen op je energie en het toch lekker warm hebben in huis? Dan is zo’n Warmpie misschien ook wel wat voor jou.

Want eerlijk is eerlijk… onze Warmpies hebben we tegenwoordig niet alleen op de bank aan, maar ook in het weekend rommelen we hier lekker in aan. En Lotte presteert het zelfs om er iedere ochtend in naar beneden te komen.

Misschien moet er dus nog maar een exemplaar komen zodat ik de Warmpies tussendoor ook gewoon kan wassen, zo blijft hij ook lekker ruiken.

Hier vind je meer informatie over dit merk met duurzame oversized sweaters.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven