Wasbare zwemluier; zodat je kleintje in stijl én comfortabel te water kan

Het zonnetje laat zich alweer van haar beste kant zien. Héérlijk! Lekker naar buiten met z’n allen. Een dagje naar het strand, of gewoon lekker in het opblaasbad in de achtertuin. Voor je kids maakt het weinig verschil. Die vermaken zich wel! Ook de allerkleinsten vinden het al heerlijk om lekker een beetje in het water te spelen. Maar wat voor swimwear kies je dan? Natuurlijk kan je dat kleintje gewoon in de luier in het badje zetten. Of bloot. Maar wist je dat er ook een wasbare zwemluier bestaat? In dit blog lees je daar meer over.

Lees ook: Veilig smeren voor het hele gezin met minerale zonnebrand

Zwemmen met je baby: wat voor zwemkleding kies je?

Wasbare zwemluiersZwemmen met je kleintje is natuurlijk super leuk, maar wij vragen ons altijd af hoe lekker zou zo’n dikke wegwerpluier zitten bij een kindje? Terwijl er gewoon dunne, wasbare zwemluiers bestaan! Webshop Green Jump heeft leuke zwemluiers van ImseVimse en Popolini. Ideaal voor het zwembad, zwembadje in de tuin of op het strand. De wasbare zwemluier is er in vrolijke en stoere motiefjes en verschillende maten voor kindjes van 4 tot 20 kilo.

De keuze is reuze, dus er zit zeker wel een wasbare zwemluier bij die jou én je kleine zwemmer zal bevallen. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk, zo’n wasbare zwemluier? Dat lees je hier onder.

De wasbare zwemluier: als een vis in het water

De wasbare zwemluier heeft aan beide zijkanten drukknoopjes zodat hij gemakkelijk aan en uit te trekken is. Geen gedoe met die natte badkleding dus. Of een worstelende baby 😉 . In de zwemluier zit een netje om eventuele ongelukjes tegen te houden. Door het elastiek aan de boven en onderkant bij de beentjes zit de zwemluier perfect. Een fijne zwemluier voor je kind, makkelijk in gebruik en wasbaar zodat je hem keer op keer met veel plezier kan gebruiken.

Door de wasbare zwemluier te gebruiken ben je eigenlijk heel duurzaam bezig. En dat is precies waar ze bij webshop GreenJump voor staan! Trouwens, wij zijn er zelf ook wel fan van. Het levert je weliswaar een klein beetje extra was op… Maar waarschijnlijk zal je dat niet eens merken door de bergen was die je nu al moet verzetten 😉 . Een fijn, duurzaam initiatief dus, zo’n zwemluier. En dat is wel zo prettig. Kunnen je achterkleinkinderen straks ook nog lekker van het zonnetje genieten 😉 .

Lees ook: Groen opvoeden wordt kinderspel met deze handige tips

1 gedachte over “Wasbare zwemluier; zodat je kleintje in stijl én comfortabel te water kan”

  1. Avatar foto
    Sylvie van Kampen

    Afgelopen zomervakantie hadden wij voor de eerste keer de wasbare zwemluier meegenomen en voor ons was dit ideaal. Alle ongelukjes bleven in de luier en de andere zwemmende gasten hadden niks door of in de gaten. voor ons is de wasbare zwemluier echt een toevoeging geweest tijdens onze vakantie. Bij ons op de camping hadden we ook een wasruimte dus we konden de luiers uitwassen na een ongelukje van onze kleine vriend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven