Wasbare zwemluiers voor baby en kind

Zwemluiers die je kunt wassen en hergebruiken, dat is handig! Ideaal voor op het strand, bij het zwembad en natuurlijk ook thuis als je kindje in het zwembadje wil spetteren in de tuin. Bij Green Jump verkopen ze deze handige wasbare zwemluiers voor baby en kind van Popolini. Geen pakken vol wegwerpzwemluiers mee op vakantie en ook nog eens veel beter voor het milieu. De zwemluiers zien er leuk en zomers uit, want het oog wil tenslotte ook wat. Er is keus uit 4 kleuren: een rode, een blauw gestreepte, Ladybird een roze met blije lieveheersbeestjes en bloemen en de Pirate, een blauwe met stoere piraatjes erop.

De zwemluiers hebben aan de zijkant van het broekje drukknoopjes om hem makkelijk aan en uit te kunnen doen. In de zwemluier zit aan de binnenkant een netje om eventuele ongelukjes tegen te houden. Aan de bovenkant en bij de beentjes zit elastiek zodat de zwemluier goed blijft zitten bij je kindje.

Ook vakantie vieren? Op de site van Green Jump vind je nog meer handige dingen voor de zomer zoals fijne zonnebrand en aftersun voor de tere en gevoelige kinderhuid. En een leuk strandsetje met een emmer, harkje en schepje gemaakt van gerecyclede melkflessen. Je kan compleet uitgerust lekker in de tuin vertoeven òf naar het strand, jouw keuze!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven