Wasparfum van the Laundry Story; genieten!

Ik val maar gelijk met de deur in huis. Sinds dat ik wasparfum ontdekt heb kan ik niet meer zonder! Deze keer schrijf ik graag een review over het wasparfum merk The Laundry Story dat bij Washok.nl vandaan komt.

Ik heb deze wasparfum inmiddels al een week of zes in gebruik en kan je alles vertellen over de geuren die ik tot nu toe zelf heb uitgeprobeerd in deze review. Nieuwsgierig hoe deze wasparfum bevalt? Lees dan zeker even verder!

wasparfum van the laundry story

The Laundry Story; heerlijk geurende wasparfum van Washok

Ik heb inmiddels al wat merken wasparfum geprobeerd, want zoals gezegd, ik was niet meer zonder wasparfum te gebruiken. Het behoort tot mijn standaard artikelen voor het huishouden.

Ik wil namelijk het risico niet meer lopen dat ik mijn was uit de wasmachine haal en dat deze niet fris ruikt. Maar wat wél fijn is is het wisselen van wasparfum. Vandaar ook dat ik The Laundry Story nu heb uitgeprobeerd. Want wist jij dat je geurenblind kan worden?

Waarom ik graag afwissel in de wasparfums die ik gebruik

Geurenblind is echt een ding, weet je dat? Als je bijvoorbeeld huisdieren hebt, dan ruik je die zelf helemaal niet meer (behalve dan misschien die natte hond na het wandelen). Gewoon omdat je de geuren gewend bent.

En zo werkt het ook met de geur van je was. Als je altijd dezelfde geuren gebruikt dan ruik je ze namelijk op een gegeven moment minder goed.

Natuurlijk kan je steeds wat meer wasparfum gebruiken om de geur toch tot je door te laten dringen, maar dat is niet heel milieubewust én kost meer geld. En uiteindelijk gaat het je ook niet helpen.

Afwisselen in verschillende geuren wasparfum is dan ook het beste. Als ik nieuwe wasparfum bestel, zoals deze van The Laundry Story, bestel ik dus ook altijd verschillende geuren tegelijk. Zodat ik kan afwisselen.

wasparfum voor frisse was

De geuren wasparfum van The Laundry Story

Heb jij nog nooit wasparfum gebruikt en denk je dat het onzin is? Dan durf ik je met de hand op mijn hart te vertellen dat je hier écht van gaat genieten als je van een lekker geurtje aan je was houdt.

Een geurtje dat langer blijft hangen. Je ruikt het dus niet alleen als je de was net uit de wasmachine haalt, maar ook nog dagen erna! Onderstaande geuren hebben ze in hun assortiment.

The Laundry Story White Musk

De geur white musk is een geur die door veel vrouwen erg gewaardeerd wordt. Je treft deze geur niet alleen in de wasparfum van The Laundry Story, maar bijvoorbeeld ook bij geurstokjes die je in je woonkamer kan zetten. Het is een muskusachtige geur die fris en zoet is met een basis van vanille.

The Laundry Story Beachy Breeze

Beachy Breeze ruikt zoals hij klinkt. Deze wasparfum geur doet denken aan een frisse stranddag waarbij er toch ook een bloemetje langs je neus dwarrelt 😉 . Narcis en orchidee bijvoorbeeld.

The Laundry Story Crystal

The Crystal zelf is de enige wasparfum die ik nog niet uitgeprobeerd heb van The Laundry Story, die komt de volgende keer aan de beurt. Volgens Washok ruikt deze als een echte frisse bloemengeur en als ik het flesje open dan kan ik me daar helemaal in vinden. Daar kan dan ook niet veel aan misgaan denk ik dan.

The Laundry Story Water Lily

De Water Lily komt qua geur voor mij het dichtste bij de geuren van wasmiddelen die we normaal gesproken hebben. Heel bloemig en super fris.

Welke geuren vind ik het lekkerste ruiken?

Deze vraag vind ik een beetje lastig beantwoorden, want eigenlijk zijn ze allemaal lekker. Maar het hangt ook een beetje van mijn dag af, haha. En van de spullen die ik was.

Zo vind ik de Beachy Breeze van The Laundry Story bijvoorbeeld heel lekker ruiken op mijn beddengoed. Het is echt avonden aan een stuk zalig instappen in bed 😉 .

De White Musk wasparfum gebruik ik op dagen dat ik de was moet doen maar er geen zin in heb. Als ik een beetje in een ‘mweh’ stemming ben dan brengt de White Musk wasparfum me weer even helemaal tot mezelf. En is het ineens helemaal niet meer zo erg om de was te doen.

Als je was stinkt

Natuurlijk zijn er meerdere methodes om ervoor te zorgen dat je was minder gaat stinken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de routine om je wasmachine regelmatig schoon te maken. Of om een dopje azijn toe te voegen aan je was of je kleding vooraf in de soda te laten weken.

Maar dit alles geeft ab-so-luut niet hetzelfde resultaat als het gebruiken van een wasparfum zoals die van The Laundry Story. Door het gebruik van een wasparfum zorg je ervoor dat je was dagen lang lekker blijft ruiken.

Dikke tip: heb je sportschoenen die stinken? Gebruik dan de Shoefresh schoenverfrisser!

Eindconclusie wasparfum The Laundry Story

Met dit wasparfum ben je verzekerd van een heerlijk geurtje dat dagenlang aan je gewassen kleding en beddengoed zit. Zo ruiken je kledingkasten ook ineens een stuk lekkerder. Ik gebruik overigens wel iets meer dan ‘een paar druppels’.

Ook al is de wasparfum van The Laundry Story sterk geconcentreerd ik heb net wat meer nodig dan een paar druppels om de juiste geurbeleving te behouden. Misschien red ik het dan ook niet helemaal tot 50 wasbeurten met een flesje wasparfum, maar dat maakt me eerlijk gezegd niet zo heel veel uit.

Belangrijker vind ik het dat zelfs de truien van Luc (met puberzweet) weer heerlijk geurend uit de was komen en ook zo blijven ruiken totdat ze weer in de was eindigen 😉 . Een dikke plus dus om wasparfum te gebuiken als je een puber in huis hebt!

Voor meer informatie over deze wasparfums verwijs ik je graag door naar Washok.nl. Ze hebben heel veel informatie op hun website staan waar je ongetwijfeld wat aan hebt bij het maken van je keuze!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven