Wat doe jij aan schoon water?

Leer jij je kinderen op een juiste manier met water omgaan? Bij ons in huis is dit volgens mij dagelijkse kost… Allereerst moet ik toegeven dat ik vroeger, bij het tanden poetsen,  altijd de kraan liet lopen, tot aan het moment dat ik klaar was met poetsen. Wat een waterverspilling is dat zeg! Maar het was tevens een zéér gestructureerde tic van mijzelf… wat inhield dat het me de nodige kruim heeft gekost om daar van af te komen. Maar het is gelukt!

Nu sta ik dagelijks tegen de oudste te roepen dat hij de kraan niet moet laten lopen… bij het tandenpoetsen, bij het in bad gaan, bij het naar de wc gaan niet 2x doortrekken als dat niet nodig is, etc etc. Voor mijn gevoel wordt hij helemaal gek van mij. Maar het lijkt er ook op dat ‘we’ helemaal nergens bij nadenken. En nu kan ik dat van kinderen beter accepteren dan van volwassenen, daar gaat het niet om. Maar nú bijbrengen is van enorm belang.

Daarom kan ik de nieuwste actie van Sanex ook zo waarderen.

Schoon water hier, schoon water daar

Met Sanex Zero% zorg jij voor schoon water, hier en in Gambia. Hier omdat de biologisch afbreekbare douchegel Sanex Zero% het afvalwater zo min mogelijk vervuilt, waardoor het beter is voor ons milieu.

In Gambia omdat Sanex in samenwerking met FairWater ervoor zorgt dat voor elke verkochte fles Sanex Zero% én elke online fan, 1 persoon in Gambia een maand lang schoon water heeft. Dit gebeurt door het plaatsen van unieke, duurzame waterpompen. Dus hoe meer mensen hier met Sanex Zero% douchen, hoe meer mensen in Gambia zich ook met schoon water kunnen wassen.

Dit kan de moeite niet zijn! Wil je meer weten? Kijk dan hier.

Gesponsorde posting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven